Huawei E220 - aktualizacja

Kwestie techniczne, konfiguracja i rozwiązywanie problemów z modemami GSM (GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA i HSUPA).

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
xa40
Początkujący użytkownik forum

Huawei E220 - aktualizacja

Post autor: xa40 »

Mam bardzo poważny problem postanowiłem zrobić aktualizację oprogramowania lecz niestety podczas tego komputer się zawiesił i przerwało aktualizowanie, w tym momencie nie jest wyczuwany przez żaden komputer, komputer wydaje dźwięk i to wszystko jak by go nie było. Czy jest możliwość uratowania go czy tylko śmietnik modem z Playa kupiony pół roku temu aktualizowany oprogramowaniem z ich strony.
Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***

Re: Huawei E220 - aktualizacja

Post autor: wojteks »

xa40 pisze:Czy jest możliwość uratowania go czy tylko śmietnik modem w Playa kupiony pół roku temu aktualizowany oprogramowaniem w ich strony.
Reklamacja że padł i nie działa. Jak nie widać uszkodzeń mechanicznych to powinni uznać. Ni enależy przyznawać się do próby aktualizacji. Po prostu "nie działa"
Nie pomagam na PW!
xa40
Początkujący użytkownik forum

Post autor: xa40 »

Nie mam do niego gwarancji coś się w nią kiedyś stało :( dlatego pytam czy jestem w stanie coś sam zrobić chociaż nie liczę na to.
Awatar użytkownika
marianosum
Stały użytkownik forum

Post autor: marianosum »

WITAM xa40 Jak masz jeszcze ten problem z e220 to pisz do mnie na gg 10280271 moze pomoge
ODPOWIEDZ