Moderator: Moderatorzy
Dlaczego cienko? Router ten posiada podział pasma jednak ja nie zabardzo wiem jak to zrobić. Może ktoś zna jakąś stronkę z podziałem pasm, jakie porty do czego przysługują, itp. Skoro został już poruszony temat "cienkości" tego routera to czym on się różni od wersji V2? Który lepszy? Kupiłem go niedawno (zależało mi na podłączeniu drukarki i dysku twardego). Wydawało mi się że V2 jest lepszy, jednak teraz nie mogę tego jednoznacznie stwierdzić. Więc co i jak.....??Jo_gurt pisze:Cienko trochę, że V2...
Bo V2 to taka lekko zubożała wersja V1. I nie wiem jak na niej z obsługą różnej maści softu.Proncjusz pisze:Dlaczego cienko?
Wrzuć jakiegoś screena, bo ja po zakupie V1 pierwsze co zrobiłem to wywaliłem soft Asusa.Proncjusz pisze:Router ten posiada podział pasma
www.google.plProncjusz pisze:Może ktoś zna jakąś stronkę z podziałem pasm, jakie porty do czego przysługują, itp.
Tzn od V1 rozumiem?Proncjusz pisze:Skoro został już poruszony temat "cienkości" tego routera to czym on się różni od wersji V2?