Darmowe Wieczory i Weekendy - tylko do TP?

Dyskusje na luzie nie związane z forum w granicach netykiety.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
szyman12
Stały użytkownik forum

Darmowe Wieczory i Weekendy - tylko do TP?

Post autor: szyman12 »

Witam

Jest taka taryfa w Telekomunikacji Polskiej jak Darmowe Wieczory i Weekendy. Płaci się 85 zł, otrzymuje chyba nielimitowaną ilość minut od 20-8 w dni powszechne oraz całe weekendy do użytkowników TP .

I związku z tymi użytkownikami mam pytanie. Bo słyszałem, że chociaż w regulaminie napisane jest, że tylko do TP, to można dzwonić na inne sieci stacjonarne i nie naliczją żadnych opłat.

Czy ktoś może próbował dodzwonić się w tych godzinach/dniach jak powyżej z tego właśnie planu taryfowego i nie naliczyli mu opłat za połączeni(a/e)? /szczególnie interesowałby mnie ruch TP -> Era Domowa/

Dzięx za pomoc :D
Awatar użytkownika
benek81
Stały użytkownik forum

Re: Darmowe Wieczory i Weekendy - tylko do TP?

Post autor: benek81 »

http://www.tp.pl/prt/pl/klienci_ind/tel ... ?_s=677554
Tu masz szczegóły. Na dole pod tabelką napisane jest, że oferta przeznaczona dla abonentów tepsy. Wiesz, ja też wiele rzeczy słyszałem... :roll:
Awatar użytkownika
Patryk
Guru bezprzewodowy

Post autor: Patryk »

Swego czasu (prawie dwa lata temu),jak rodzice mieli ten plan taryfowy,to sprawdzałem,i naliczają.
Prawdopodobnie nie naliczają tylko wtedy,gdy numer,na który się dzwoni,to WLR na linii TP.
Do Ery domowej na 99% naliczają.
Awatar użytkownika
krzyhu
Stały użytkownik forum

Post autor: krzyhu »

Do niedawna miałem tą taryfę i dzwoniąc do m.in. Netii normalnie naliczali. Tak więc tylko TPSA.
Awatar użytkownika
benek81
Stały użytkownik forum

Post autor: benek81 »

No przecież wrzucałem link do strony tp gdzie wyraźnie napisane jest że oferta wyłącznie dla abonentów tepsy, jakby to obejmowało inne sieci to chyba by o tym napisali... :szok:
ODPOWIEDZ