Rozumiem, że problem dotyczy G900 i Windows Mobile?agnie_eszka pisze:Skonfigurowałam połączenie GPRS
GPRS & WIFI w Toshiba G900
Moderator: Moderatorzy
-
zDaleKi
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: GPRS & WIFI w Toshiba G900
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
agnie_eszka
Witam serdecznie. Dziękuję za zainteresowanie.
Problem rozwiązałam poprzez Master Clear i ręczną konfigurację na podstawie opisu Orange dla innych telefonów z WM6. Podejrzewam że konfiguracje ściągane ze strony Toshiby coś "pochrzaniły".
Pozdrawiam.
Problem rozwiązałam poprzez Master Clear i ręczną konfigurację na podstawie opisu Orange dla innych telefonów z WM6. Podejrzewam że konfiguracje ściągane ze strony Toshiby coś "pochrzaniły".
Pozdrawiam.
-
TojA
- Początkujący użytkownik forum
Witam. Mam problem, mam tośke G900 i domowy internet radiowy. Postawiłem sobie AP Edimaxa. Skonfigurowany jest raczej poprawnie bo net chodzi mi na notebooku. Ustawiłem go na Universal repeter, bez zabezpieczeń, tośka łączy się z AP, puszcza ping na niego i na wp.pl ale ja włączam przeglądarkę, np. opere to wyskakuje mi komunikat "network problem". Próbowałem już chyba wszystkiego, zmieniałem adresy, dnsy i nic. Już nie wiem co robić. Proszę pomóżcie!
PCYLIHOONL
-
uszczypliwa
- Początkujący użytkownik forum
Niestety mam taki sam problem po odpaleniu wifi. W przegladarce opera wyskakuje mi ''network problem''. Juz probowalam miliona sposbow. I nic, z Waszej strony takze bralam ustawienia i nic... Pomocy
[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2009-03-05, 17:51 ]
Poprawa pisowni.
[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2009-03-05, 17:51 ]
Poprawa pisowni.
Ostatnio zmieniony 2009-03-05, 17:51 przez uszczypliwa, łącznie zmieniany 1 raz.