Mamychasan pisze:Próbowałam skonfigurować połączenie dial-up wg wskazówek w FAQ (na viście) ale pojawia mi się komunikat "kreator nie może utworzyć połączenia".
Mamychasan pisze:Ściągnęłam jakieś sterowniki do modemu pod vistę ale nie umiem ich ręcznie zainstalować.
Nie zrobisz zatem dial-up do czasu kiedy nie zainstalujesz tych driverów.
Jaki dokładnie masz ten sterownik? W formie pliku EXE czy innego?
Pozdr, (R) BliSki. (tm) Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Mam wrazenie ze Ci co maja tutaj problemy moga miec viste 64 bitową, lub home basic jest ostro uposledzone.
Mialem E220, E169 i E160, i zadnego z tych modemow nie dalo sie poprawnie zainstalowac bez kombinowania z plikiem .inf na XPku Proff. 64 i Viscie Home Premium/Ultimate 64. Na Home Basic nie probowalem, bo tego nigdy nie mialem.
Sterowniki ściągnęłam z tego forum mam 4 foldery: Win2k, WinVista, WinVista64 i WinXp. Pliki nie są EXE tylko .inf , .sys i .cat
Nie wiem co to oznacza. Może źle ściągnęłam?
No dobra, czyli jak odinstaluję modem to jak mam później przy ponownej instalacji ręcznie pokazać mu sterowniki? Wszystko mam wgrane w modem i samo się instaluje po podłączeniu.
[ Dodano: 2009-03-05, 17:50 ]
ja.michal pisze:Przejawia się to z reguły wykrzyknikami.
[ Dodano: 2009-03-05, 19:19 ]
Hmm ja chyba coś źle robię. Wyłączyłam autoodtwarzanie zainstalowałam program Playa a sterowniki same się zainstalowały.
Nie wiem jak mam je ręcznie zainstalować.
Proszę o jakieś najprostrze wskazówki, bo ja w ogóle się na tym nie znam.