BE z Orange jako dodatek do abonamentu - WRESZCIE !!!
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
BE z Orange jako dodatek do abonamentu - WRESZCIE !!!
Bylem dzis w salonie i jest dostepna taka opcja w planach taryfowych poczawszy od Firma 50. Wysylasz SMSa lub przez BOK. SMS kosztuje 6,10 i mozesz aktywowac i dezaktywowac usluge. Wlaczenie lub wylaczenie nastepuje w ciagu 24godz.
Ceny tradycyjne:
BE Standard 59.78zl brutto, BE Premium 108.58zl brutto.
Wreszcie majac abonament na firme moge sobie wlaczac net na miesiac czy dwa bez podpisywania zbednych umow.
Oby tak dalej.
Ceny tradycyjne:
BE Standard 59.78zl brutto, BE Premium 108.58zl brutto.
Wreszcie majac abonament na firme moge sobie wlaczac net na miesiac czy dwa bez podpisywania zbednych umow.
Oby tak dalej.
-
Re: BE z Orange jako dodatek do abonamentu - WRESZCIE !!!
Nie rozumie tej opcji ? To przy nowych abonamentach czy starych tez???
-
no z tego co wiem to Firma 50 jest na rynku od jakiegos czasu
-
Gdzie przeczytałeś o możliwości włączenia sms-em. Dzwoniłem na infolinie Orange. Nic na ten temat nie wiedzą. może podasz link
Dzięki
Dzięki
-
Bylem w salonie i kobietka mi wydrukowala, postaram sie poszukac w necie
Wszystkie te info zawarte sa w "Regulaminie uslugi promocyjnej 'Business Everywhere w Orange dla Firm' obowiazujacym od 9 czerwca 2006r do odwolania"
Wszystkie te info zawarte sa w "Regulaminie uslugi promocyjnej 'Business Everywhere w Orange dla Firm' obowiazujacym od 9 czerwca 2006r do odwolania"
-
Ja mam opcje firma 50 od roku i byli u mnie ,zeby przedłużyc umowe i proponowali jakies smieszne bylejakie telefony ale nikt mi nie mowiło w/wspomnianej opcji.Mam ta namiastke intrnetu ladnie nazwana "Licencja EDGE" i nie wiem czy ta opcja dotyczy tego,czy jakiegos korzystania z internetu przez telefon i wtedy nie płaci sie od ilosci danych tylko jakas sume zryczaltowana za miesiac + opłata za sms !!! 

-
- Mistrz bezprzewodowy
Ta nowa opcja to to samo, co Twoje licencja EDGE (przy aktywowaniu masz możliwość wybrania opcji za 60 i 120zł), tyle że nie musisz na nią podpisywać dodatkowej umowy, możesz ją mieć na tej samej karcie sim co masz abo do dzwonienia.atomek pisze:Mam ta namiastke intrnetu ladnie nazwana "Licencja EDGE" i nie wiem czy ta opcja dotyczy tego,czy jakiegos korzystania z internetu przez telefon i wtedy nie płaci sie od ilosci danych tylko jakas sume zryczaltowana za miesiac + opłata za sms !!!
Back to the Future 

- wonski
- Użytkownik forum
Czy jest moze mozliwosc dolaczenia sobie necika dla taryfy "Twoj Plan"? Dodam ze mam abonament za 50 zl/msc?
Twoje ??cze jest zbyt wolne aby wyswietlic ten podpis (ERROR 404) 

-
- Mistrz bezprzewodowy
Tylko w taryfach orange dla firm.wonski pisze:Czy jest moze mozliwosc dolaczenia sobie necika dla taryfy "Twoj Plan"?
Back to the Future