Ursynów?

Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach.
Reklama: Szukasz dostawcy internetu? Sprawdź https://isp.today/pl/ ogólnoświatowy katalog dostawców internetu.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Gość

Ursynów?

Post autor: Gość »

Zna ktoś może operatora netu radiowego w Wa-wie : Ursynów-Grabów, ul. Taneczna??
Będę wdzięczna za informacje
dorotka
Gość

Re: Ursynów?

Post autor: Gość »

jeśli w okolicy Grabowa jest więcej takich chętnych jak Ty ,
mogę się zając dostawą sygnału do waszych posesji. Mam niezależne łącza satelitarne do 2/1 MBps . i podesłanie porządnym sprzętem Wi-Fi na 5 GHz do posesji. Ale musi być zainteresowanie okolicy. Kryje do 15 km obszary z powodzeniem . Daj znać - jesli myslisz poważnie. :?
Dla firm faktury.

[email protected]
mmal

Warszawa Tarchomin, Książkowa 7a-f

Post autor: mmal »

Witam. Na naszym osiedlu (Warszawa Tarchomin, Książkowa 7a-f) króluje niepodzielnie AsterCity ze swoją dosc drogą ofertą. Dosc spora grupa mieszkanców nie jest zadowolona z usług tej firmy i chciałaby korzystac ze stałego dostępu innego operatora. Niestety, mimo iz za płotem jest TPSA, niedaleko chello i inne firmy, zadna z nich nie ma planów inwestycyjnych na naszym osiedlu (dogadali się chłopaki?). Gdyby czytał to ktos z firmy oferującej stały dostęp do internetu, która nie boi się AsterCity, to zapraszamy...
Pozdrawiam
mmal
mmal

dane

Post autor: mmal »

mck

internet w okolicach tanecznej

Post autor: mck »

Witam,

ja mieszkam na lambady - czy może znajdzie się ktoś jeszcze w poblizu i zorganizujemy jakieś połaczenie?

mk
mpx

Post autor: mpx »

Mieszkam w okolicy Tanecznej i korzystam z radiowki przez WLnet (kontakt: 022-8401626). 256/128 = 122 PLN/miesiac.
Jest jakas lepsza oferta w okolicy?
gość88

aster jest tylko w moim budynku i dyktuje warunki...pomocy..

Post autor: gość88 »

jestem mieszkancem na ursynowie KEN 88, mam problem z
internetem( jak i moi sasiedzi), tylko w budynku mam firme Aster a ona ma bardzo slabe
warunki odnosnie internetu, albo bierzesz Aster albo jest bez internetu i TV, szukam innego rozwiazania, jakie jest koszt takiego internetu droga
radiowa i ile musi byc sasiadow??? pozdrawiam
bob99

Post autor: bob99 »

Witam,
Ja mieszkam przy Korowodu i też jestem zainteresowany radiówką, bo po kablu sie nie da (TPSA tak zwielokrotniła linie kablową)
Pozdrawiam
bob
felix
Początkujący użytkownik forum

Post autor: felix »

heh to jest paranoja, że w XXI wieku jest w granicach stolicy kraju problem z internetem, mieszkam na ulicy Sarabandy (przy Puławskiej na wysokości Karczunkowskiej) i muszę się męczyć z #$@#$ Sferią a wcześniej z GO!nternetem, czy ktoś może mi zaproponować jakieś remedium? TPSA nie chce ciągnąć kabla, a NETIA na lewo pociągneła jakiemuś sąsiadowi, jednakże kiedy się wspomina, że 20 metrów ode mnie jest kabel, firma udaje, że nic o tym nie wie - śmiech na sali.
Zależy mi na internecie z dobrym latency, najlepiej po kablu jednakże jezeli ktos moze polecić jakąś lepszą radiówkę niż Sferia to będę bardzo wdzięczny...

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ