EDIT: Widzę, ż kolega (raptou) jedzie na Linuxie. Ja też chciałem, ale nie mogę w nim neta założyć i zrezygnowałem. PEACE
Przestań w końcu pisać jeden post pod drugim!
Moderator: Moderatorzy
A to przecież takie proste...eclipse pisze:Widzę, ż kolega (raptou) jedzie na Linuxie. Ja też chciałem, ale nie mogę w nim neta założyć i zrezygnowałem.
TomekŁódź pisze:Ale ustawiłeś w opcjach zawansowanych ręcznie ilość połączen na serwer większą.
Jak widac TrafficCompressor dziala dobrze w nocy kiedy malo ludzi jest na serwerach. Dopiero go zainstalowalem, ale przetestuje go dokladnie w nocy.etranger pisze:[...] Kolega zapomnial tylko wspomniec ze traffic czasem daje zero netu, dziala bardzo dobrze noca[...]
Masz wpisać about:config nie zapominając o dwukropku. Jeśli używasz opery lub firefoxa to na pewno zadziała.ikonka pisze: Ale co znaczy strona konfiguracji? kiedy otwieram przeglądarke i wpisuję about config pojawia się tylko informacja błąd strony. Podpowiedzcie proszę.
Tak potrzebny jest jakiś manager pobierania obsługiwany przez FlashGot.ikonka pisze:FashGot - nie wykryto managera pobierania.. czy powinnam mieć zainstalowany jakiś program, który będzie z tym kompatybilny??
Wyślij PW z mailem to coś poradzę....przy okazji jak poradzić sobie z banerem w gg??
No właśnie nie ładnie..ps. Widać, że koleżanka niezupełnie legalny system ma Smile Nieładnie... Razz