Kto wie, może kiedyś będzieBlueDisconnect pisze:szkoda tylko, że to nie jest otwarty projekt na zasadach oprogramowania linuxowego.
![:]](./images/smilies/splash.gif)
Moderator: Moderatorzy
Kto wie, może kiedyś będzieBlueDisconnect pisze:szkoda tylko, że to nie jest otwarty projekt na zasadach oprogramowania linuxowego.
Widziałem że otwarty projekt zrobił Pogar i chyba nie było chętnych aby mu pomóc.BlueDisconnect pisze:szkoda tylko, że to nie jest otwarty projekt na zasadach oprogramowania linuxowego.
Próbowałem ściągnąć program i źródła, ale linki nie działają. Jedyny działający link jest dodany przez jednego z użytkowników oczywiście bez źródła.Widziałem że otwarty projekt zrobił Pogar i chyba nie było chętnych aby mu pomóc.
Bo to było z rok temu, wydaje mi się że zrezygnował. Problem jest w tym że przy tworzeniu od podstaw takich projektów nikomu nie chce się napracować. Co innego jak projekt jest zaawansowany.BlueDisconnect pisze:linki nie działają
Format bazy BTSów wrócił do poprzedniego dlatego kasuję odnośnik do zmienionej wersji.Chris-Kr pisze:Coś dziwnego stało mi sie z wyświetlaniem bazy danych z BTS-ami, bo obecnie TNI nie wyświetla mi ani miejscowości, ani lokalizacji BTS-a.
Już jest OK, dzięki!janek222 pisze: wersja 3.30.1 test
Czarno to widzęszmitz pisze:Aktualizowałem listę bts seach w TNI dziś i nie wyświetla mi miejscowości ani lokalizacji BTS-ów . Mam najnowszą wersję TNI 3.30.1 test . Co mam z tym zrobić aby wyświetlało ??
Zatem czekamy na nowe TNI.Chris-Kr pisze:Autorzy bazy danych wrócili do starego formatu, więc teraz wystarczy wrócić do poprzedniej wersji TNI.
Oficjalna wersja się nie zmieniła dlatego aktualizacja nie jest potrzebna. Chwilowo nie ma nowej wersji ze względu na problemy z NODem. Dawno program się tak nie skompilował aby NOD nie wyświetlał fałszywych komunikatów o wirusie. Jak tylko to się stanie to będzie nowa wersja. Jest to dziwne, ponieważ czasami wystarczy dopisać kawałek kodu bez żadnych zmian we wcześniejszym lub usunąć nic nie znaczący komunikat i jest dobrze.BliSki pisze:Jak się pojawi, to wrzucę je do pierwszego postu.
Pozwolę sobie odpowiedzieć za Janka.szmitz pisze:janek222, to czemu te miejscowości nie są pokazane w spisie ??![]()