Oczywiście, że możesz sprzedać ten modem na allegro lub zrobić z nim cokolwiek zechcesz. Jest on przecież Twój i jeśli będziesz miał tylko na to ochotę, to może polecieć np. przez okno
Też kupiłem ten modem w promocji jakieś 6 miesięcy temu i... niestety nie współpracował on z moim notebookiem, więc po jakichś dwóch miesiącach sprzedałem go na allegro za 261 zł. Wątpię jednak abyś uzyskał za niego taką cenę dzisiaj. Jeśli dostaniesz ok. 200 zł to będzie i tak dobrze.
Ja niecałe dwa tygodnie temu sprzedałem go na allegro za 227,50zł, dołożyłem i kupiłem za 301zł też na allegro nową nokie 6021. Myślę, że to był dobry interes. Łączę się przez bluetooth i mam nadzieję, że niedługo będę w zasięgu edge. I tak tej karty nie używałem bo nie mam laptopa. Może niedługo kupię, ale wg. mnie bluetooth i ta nokia daje większe możliwości także przy laptopie, a i inne fajne rzeczy można robić.
pimosz pisze:Czy bez obaw mogę umieścić na allegro foto karty gwarancyjnej z IMEI karty?
Jeśli się obawiasz to nie publikuj zdjęcia karty gwarancyjnej tylko napisz, że jest. Dopisz też, że więcej zdjęć możesz przesłać na maila gdyby ktoś miał wątpliwości.
Ewentualnie np. swój nick z allegro na zdjęciu karty gwar. po to żeby ktoś inny nie mógł wykorzystać tego zdjęcia do wystawienia innej karty bez gwarancji czy np. skradzionej że niby legalna. Chyba tylko do tego możnaby było wykorzystać taką fotke.
Mysle, ze jak SonyEricssona GC89 kupilem za 600zl bez smoka na allegro to powinienes za tego Globetrotera dostac kolo 500zl :-).
Jak dziala to nie sprzedawaj.