Jak torrent niejest dobrze ustawiony, to raczej sieci nieobciaza. Skoro szybko przegladam strony, wiec od was zalezy jak obciaze siec

[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2009-03-31, 15:53 ]
Poprawa pisowni.
Moderator: Moderatorzy
To nie zależy od Ciebie tylko budowy danego managera torrentowanego. U kolegi w akademiku tyle takich zasysaczy, że ping po LANie 100MB/s są po 60-80ms.soldier22 pisze:Jak torrent niejest dobrze ustawiony, to raczej sieci nieobciaza.
Tak.tomaszek83 pisze:czy da rade ustawić opendns w MV410R
Nie, antena służy do wzmacniania sygnału i tyle. Nie ma wpływu na zapchanie nadajnika czy miejsce w kolejce.bookman pisze:mam tylko jeszcze zapytanie do doswiadczonych bezkablowców, czy lepsza antena wzmocni moją pozycje w tej smutnej walce szczurów o transfer. na teraz mam koziolka standartowego z czterema rogami, signal na zielono, axess pokazuje max zielonych kresek, ale transfer /jak pisalem we wczensiejsyzm poscie/ "buja " sie.
zatem czy warto kupowac antene? oczywiscie mam na mysi te mocniejsza za jakies 60 - 70 pln.
Być może wyłączono już u Ciebie NMT i przeznaczono trzecią nośną na CDMA? Orange ma do sierpnia wyłączyć całkowicie NMT, możliwe że już to robi stopniowo.roshkov pisze:U mnie zawsze między 18-21 internet mulił, czasami nawet nie mogłem się połączyc, a teraz widze duza poprawe
Nigdzie nie ma uruchomionej 2-giej a co dopiero 3-ciej nosniejBlido pisze:[...]
Być może wyłączono już u Ciebie NMT i przeznaczono trzecią nośną na CDMA? Orange ma do sierpnia wyłączyć całkowicie NMT, możliwe że już to robi stopniowo.
Nie dało sie tego zauważyc , w godzinach szczytu problemy z połączeniem a teraz śmiga wysmienicieroshkov pisze:Zauważył ktoś jeszcze, że ostatnio w godzinach szczytu OFP bardzo ładnie śmiga?
U mnie zawsze między 18-21 internet mulił, czasami nawet nie mogłem się połączyc, a teraz widze duza poprawe
Zaraz... Czy to oznacza że obecnie OFP działa tylko na jednej nośnej? Czyżbym przez całe życie był w błędzie?3DroN pisze:Nigdzie nie ma uruchomionej 2-giej a co dopiero 3-ciej nosniej