Heyah
Moderator: Moderatorzy
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Re: Heyah
No już nie tak całkiem, już też mixa mają... coraz bardziej widać, że tt chyba przeznaczone do likwidacji jest. Co do dotatku internetowego do taryfy głosowej to ere odradzam, bo mają inny system niż reszta, w abo jest tylko .5 giga (teraz możę 1) tylko że jak się go przekroczy to naliczają dodatkowe opłaty (w taryfach głosowych)!!! Reszta trójcy obniża prędkość a rachunek nie rośnie.Patryk_ pisze:Heyah to marka pre-paid,więc o abonamencie zapomnij.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
- Blido
- Guru bezprzewodowy
W Erze takowy już nie istnieje. przez kilka miesięcy była mozliwość jego wykupienia. W zeszłym miesiącu pytałem o ten pakiet w BOK-u, bo wykombinowałem że wykupię pakiet 500MB a ściągnę znacznie więcejmarens pisze:tu chodzi o dodatkowy paket w stylu "iPlus do abonamentu"

- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Blido pisze:W Erze takowy już nie istnieje. przez kilka miesięcy była mozliwość jego wykupienia. W zeszłym miesiącu pytałem o ten pakiet w BOK-u, bo wykombinowałem że wykupię pakiet 500MB a ściągnę znacznie więcej (Era tnie mi prędkość po limicie konsekwentnie, ale z dużymi opóźnieniami).
Z tego co pamiętam to normalnego bluecoonecta nigdy nie dało się wziąc do telefonu, rozważałem kiedys możliwość wzięcia abo i do tego bc, niestety był tylko pakiet 500MB i do dziś go sobie można zamówić ( http://www.era.pl/pl/indywidualni/taryf ... ie/pakiety )
Nie!!! płaci sie za neta prawie jak za zborze po limicie (patrz link wyżej, to jest tylko pakiet!)Jo_gurt pisze:przemox.1, zwolni ci do tempa żółwia-emeryta.
Kod: Zaznacz cały
Dane naliczane są za każde rozpoczęte 100 kB, oddzielnie za dane wysłane i odebrane na poziomie protokołu internetowego (IP). Po zakończeniu połączenia lub o godz. 24.00 dane są zaokrąglane w górę, do pełnej jednostki taryfikacyjnej – 100 kB. Po wykorzystaniu pakietu 50 MB lub 500 MB opłata za każde 100 kB wynosi 0,12 zł z VAT, a dane naliczane są za każde rozpoczęte 100 kB, oddzielnie za dane wysłane i odebrane na poziomie protokołu internetowego (IP).
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!