![:]](./images/smilies/splash.gif)
Moderator: Moderatorzy
W tej chwili jest mi to już obojętne dlatego się pochwaliłem, zamierzam się przesiąść na coś szybszego.Sundance_kid pisze:Nie chwalcie się tak bo Era skończy promocje
Gdyby mi przycinali po takich transferach, to chyba rzuciłbym modemem o scianęprzemox.1 pisze:Trochę się wkurzyłem ale za to w następnym miesiącu przycieli dopiera po 1.1GB
Nie jest tak mi źle z tą Erą
Widzisz ja taki nerwowy nie jestemBlido pisze:Gdyby mi przycinali po takich transferach, to chyba rzuciłbym modemem o scianę![]()
Czemu? Forum bez-kabli nie jest zbyt transferożerne, świetnie działa nawet na blueconnectowym ograniczeniu. Wiem bo własnie na nim jadęsp6huk pisze:Ja jakbym korzystał z blueconnecta to nie napisałbym tego posta bo dawno zawału bym dostał
No nie przesadzajsp6huk pisze:zawału bym dostał
A ja uwielbiam.sp6huk pisze:Ale ogólnie chodzi mi o to ,że nie lubie internetu bezprzewodowego.![]()
To zabierz je na wyjazd w terensp6huk pisze:Nie ma to jak stałe wyjście na świat
Dla przykladu ja teraz pisze z pda i EDGE.Blido pisze:Czemu? Forum bez-kabli nie jest zbyt transferożerne, świetnie działa nawet na blueconnectowym ograniczeniu.
Nie są kopnięci. Przecież kabla nie pociągniesz ze sobą na wyjazdmarens pisze:Ale są też zdrowo kopnięci co mogą mieć kable ale wolą bezprzewodowy
Ja miałem kabelek do czasu, kiedy jeden osobnik nie wykopał słupów ze swojego pola, bo myślał, że już nikt nie korzysta z nich i na tym skończył się mój kablowy Internet a teraz, aby mieć kabelek musiałbym przekopać kilometr kabla.marens pisze:Ale są też zdrowo kopnięci co mogą mieć kable ale wolą bezprzewodowy a jest na tym forum parę takich osobników.
To pewnie drogo by wyszłoJojo pisze:teraz, aby mieć kabelek musiałbym przekopać kilometr kabla.
DokładnieBlido pisze:Przecież kabla nie pociągniesz ze sobą na wyjazd
Dialog też nie jest gorszy 100m = 2500zł, tyle bym musiał zapłacić za możliwości techniczne, węc niechJo_gurt pisze:Zależy kto wyliczy. Jak tepsa to pewnie z kilkaset tysięcy
U mnie na wiosce nie można założyć internetu kablowegodziobak99 pisze:ylko że niektórzy nie mogą mieć internetu kablowego