Szukam jakiegos tematu dotyczacego tego lapka (szuakem ale znalazlem tylko news...)
Chcialbym poznac tez wasze opinie na jego temat, jak dlugo dziala na baterii, co robic jak padnie system i potrzebny reinstal.
Cz3ski zależy do czego się internet uzywa. Do zwykłych spraw typu poczta, wiadomości, fora wystarczy. A jeżeli chce sie coś więcej to może Play z limitem 5 GB lub kablowe łącze?
Owszem zależy jak kto używa, ale wiesz kolega weźmie z tym limitem 1GB szybko wyczerpie go w miesiącu i się zdziwi że tak szybko stracił, a potem ten to już koszmar! Będzie musiał czekać do nowego miesiąca że znowu miał ten 1GB, radze sprawdzić co Orange i Plus mają do zaoferowania.
Kolego cz3ski ja mam pcta i w pcie mam kablowke Tego netbooka potrzebowal bym na wypady. Mysle ze 1gb jak by nie starczyl to te 20kb/s tez da rade odpisac na forum czy cos
Ar1se1337 jeżeli tak to inna sprawa, nic nie napisałeś na ten temat wcześniej, jeżeli tak to wystarczy ci spokojnie taki net, ja używam heyah 2 weekend w miesiąc w podróży i jestem bardzo zadowolony a na co dzień mam NEO.
Cz3ski pisze:ja używam heyah 2 weekend w miesiąc w podróży i jestem bardzo zadowolony
Cz3ski, a w jakich rejonach używasz i jak z EDGEem jest?
iPlusa mam i kiszka straszna. Jak umowę zerwę to tylko awaryjnie net będzie i skłaniam się ku Heyah właśnie. Najlepszy EDGE ma i pokrycie, tam gdzie się przemieszczam, ok.
ja.michal Używam ok. 40km w drodze pociągiem Stargard - Szczecin, i EDGE działa mi bardzo dobrze na tym odcinku pomimo że jest mało BTSów na trasie, niedługo wypróbuje jeszcze Orange bo na całej długość trasy jest o wiele więcej nadajników tej sieci więc sprawdzę jak Orange lata.
Swoją drogą jechałem dziś Warszawa - Mińsk Maz. i na całej tracie miałem w telefonie 3G. Minimum 50%. To Play na abonament więc penie część Play, część Plus.
Chodzi mi jednak o fakt, że coraz ładniej 3G zaczyna pokrywać co główniejsze trasy.