Czy ta prędkość u was jest spowodowana za dużą ilością użytkowników, czy tak jak napisał Czarny lasami.
Dziwi mnie że down i up macie taki sam (prawie), miałem parę razy taką sytuację jak źle ustawiłem router, może antena wam pomoże?
Moderator: Moderatorzy
Na to pytanie nie da się odpowiedzieć.kshaq6 pisze:jaką będę miał prędkość szacowaną
Za pomocą anteny zewnętrznejkshaq6 pisze:No i w jaki sposób można wzmocnić zasięg
Ok. 2.5 - 3 km, a czemu pytasz??kshaq6 pisze:Wojtas551 ile masz od nadajnika ?
Też miałem słaby upload ok. 0.2Mb/s ale samo się naprawiło, pewnie było to coś z BTSem.piotrulla145 pisze:Coś z uploadem słabo
Wówczas miałbyś 64kb/s DL i 32kb/s UL a nie 820/500pawelec008 pisze:ma ktos tak moze dla tego że juz limit 3 gb przekroczyłem???
Mniej.mk321 pisze:Mam pytanie: lepiej jak jest więcej dBm czy mniej.
I tak ma być, żeby było wiadomo że chodzi o tłumieniemk321 pisze:i jeszcze są niedomówienia bo są minusy przy liczbach
To jest lepsze. Chyba im więcej tym lepiej.mk321 pisze:mam -85, -80. To lepsze to pierwsze czy drugie.
Więcej.Blido pisze:Mniej.
Masz rację, ale chciałem wytłumaczyć łopatologicznie, zwłaszcza że mk321 szkaradnie pozbawił jednostki minusówja.michal pisze:Więcej.Bo jest minus.
Co do download i upload super ale ten ping nie jest dobrykubiak007 pisze:czy to słabo jak na OFP????
Jest to możliwe, a kiedy go włączą to możesz się dowiedzieć od operatora np. wysyłając maila do Orange.kubiak007 pisze:mam pytanie czy możliwe jest że dany BTS jest na mapie www.btsearch.pl a jest nieaktywny... jak można się dowiedziec kiedy go włączą???