Hej mam zamiar sobie kupić palmtopa tylko właśnie nie mam pojęcia jaki jest dobry ;/
Chcę go do korzystania z internetu i do oglądania filmów i dobrze jakby był GPS. W cenie tak do 700zł co polecacie?
[ Komentarz dodany przez: Jo_gurt: 2009-05-03, 17:52 ]
Przerzucam do techniki ogólnie.
Jaki palmtop wybrać?
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Re: Jaki palmtop wybrać?
No choć co prawda nasze forum mało z pda związane, ale może coś wymyślimy.
Pierwsze pytanie w jaki sposob zamierzasz się dostać do neta, za pomocą wifi czy po gsm wtedy potrzebny był by moduł gsm a jeśli chciała byś korzystać z play online to niezbędne było by 3g. I drugie pytanie oczywiście chcesz kupić coś używanego?
Pierwsze pytanie w jaki sposob zamierzasz się dostać do neta, za pomocą wifi czy po gsm wtedy potrzebny był by moduł gsm a jeśli chciała byś korzystać z play online to niezbędne było by 3g. I drugie pytanie oczywiście chcesz kupić coś używanego?
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- Początkujący użytkownik forum
To zalezy ile jaki by kosztował jezeli do tych 700zl bylby nowy to wolalabym nowy.. A co do internetu przez
co to szczerze nie wiem ^^ jak w wyjazdach to mysle ze przez wifi a jakbym byla w domu to nie wiem..
co to szczerze nie wiem ^^ jak w wyjazdach to mysle ze przez wifi a jakbym byla w domu to nie wiem..
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Ja polecę specjalistyczne forum o "palmtopach": http://pdaclub.pl/forum/index.php
Gdyż u nas główny temat to internet.
Gdyż u nas główny temat to internet.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.