Jaki palmtop wybrać?

Zagadnienia dotyczące technice w szerokim tego pojęcia znaczeniu czyli luźne dyskusje o zagadnieniach technicznych ale nie związanych z główną tematyką forum, m.in, komputery, oprogramowanie, systemy operacyjne - techniczny Hyde-Park.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Pallka
Początkujący użytkownik forum

Jaki palmtop wybrać?

Post autor: Pallka »

Hej mam zamiar sobie kupić palmtopa tylko właśnie nie mam pojęcia jaki jest dobry ;/
Chcę go do korzystania z internetu i do oglądania filmów i dobrze jakby był GPS. W cenie tak do 700zł co polecacie?

[ Komentarz dodany przez: Jo_gurt: 2009-05-03, 17:52 ]
Przerzucam do techniki ogólnie.
Awatar użytkownika
krystianb
Guru bezprzewodowy

Re: Jaki palmtop wybrać?

Post autor: krystianb »

No choć co prawda nasze forum mało z pda związane, ale może coś wymyślimy.
Pierwsze pytanie w jaki sposob zamierzasz się dostać do neta, za pomocą wifi czy po gsm wtedy potrzebny był by moduł gsm a jeśli chciała byś korzystać z play online to niezbędne było by 3g. I drugie pytanie oczywiście chcesz kupić coś używanego?
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
Pallka
Początkujący użytkownik forum

Post autor: Pallka »

To zalezy ile jaki by kosztował jezeli do tych 700zl bylby nowy to wolalabym nowy.. A co do internetu przez
co to szczerze nie wiem ^^ jak w wyjazdach to mysle ze przez wifi a jakbym byla w domu to nie wiem..
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Post autor: zDaleKi »

Ja polecę specjalistyczne forum o "palmtopach": http://pdaclub.pl/forum/index.php
Gdyż u nas główny temat to internet.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
ODPOWIEDZ