Zarządzanie kontem Play przez internet
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Zarządzanie kontem Play przez internet
Po zalogowaniu się na swoje konto w Play nie widzę daty ważności karty i ilości pozostałych MB.
Tylko ja tak mam, czy ogólna awaria?
Tylko ja tak mam, czy ogólna awaria?
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: Zarządzanie kontem Play przez internet
Nie wiem, czy tylko ja mam takie wrażenie, ale ta ich strona jest straszna, zawsze czekam z 3 minuty aż mi się to załaduje, wczyta itd, co 2-3 dni a to jakiś błąd, a to przekierowanie na coś innego, zawsze jakaś niespodzianka.
Przydałaby się jakaś prosta, lekka aplikacja do sprawdzania tych rzeczy o których wspominasz, ale podejrzewam że tylko play by był w stanie coś takiego zrobić.
Przydałaby się jakaś prosta, lekka aplikacja do sprawdzania tych rzeczy o których wspominasz, ale podejrzewam że tylko play by był w stanie coś takiego zrobić.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Harnas, coś się pokopało bo u mnie niema nic.
adamos22, strona Playa chodzi ciężko bo to sam flash praktycznie. Do tego o 22 to tylko na łączu kablowym powyżej 2Mb/s idzie się dobić do konta.
Swoją drogą zobaczcie ile darmowych minut mi wyskoczyło.
Jakiś błąd bo normalnie mam 1000min miesięcznie.
EDIT
Na *111# pokazuje ok bo 990min.
Swoją drogą sprawdzać w Play Online na kartę stan konta i ważność można kodem USSD *155#.

adamos22, strona Playa chodzi ciężko bo to sam flash praktycznie. Do tego o 22 to tylko na łączu kablowym powyżej 2Mb/s idzie się dobić do konta.
Swoją drogą zobaczcie ile darmowych minut mi wyskoczyło.

EDIT
Na *111# pokazuje ok bo 990min.
Swoją drogą sprawdzać w Play Online na kartę stan konta i ważność można kodem USSD *155#.
-
- Użytkownik forum
Probówałem sprawdzić tym kodem w programie Top_netinfo, ale sieć nie odpowiadała.
Poza tym ja zarządzam dwoma numerami (jeden dla rodziców) i do tego drugiego zwykle nie mam dostępu, więc muszę przez internet.
Poza tym ja zarządzam dwoma numerami (jeden dla rodziców) i do tego drugiego zwykle nie mam dostępu, więc muszę przez internet.
-
- Początkujący użytkownik forum
Witam.
Ja mam podobny problem. Nie mam jak sprawdzić stanu mojego konta. Na stronie nie mam napisane ile MB do końca, do kiedy ważność konta... A czy można to sprawdzić innym sposobem? Niestety nie mam możliwości wyjąć karty i włożyć do telefonu (simlock na inną sieć) Łączę się za pomocą GlobeTrotter Connect
Ja mam podobny problem. Nie mam jak sprawdzić stanu mojego konta. Na stronie nie mam napisane ile MB do końca, do kiedy ważność konta... A czy można to sprawdzić innym sposobem? Niestety nie mam możliwości wyjąć karty i włożyć do telefonu (simlock na inną sieć) Łączę się za pomocą GlobeTrotter Connect
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
<a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=9557" target="_blank">»Top NetInfo«</a> SMSy -> USSDgemaro pisze:A czy można to sprawdzić innym sposobem?
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- Użytkownik forum
U mnie to nie działa - brak odpowiedzi sieci
-
- Stały użytkownik forum
Jak po zalogowaniu się na http://moj.playmobile.pl mogę sprawdzić stan konta Plyonline, problemem jest dla mnie wpisanie numeru, nie mam pojęcia skąd go wziąść 

-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Umowa w przypadku abonamentu lub starter, jeśli masz na kartę. Ewentualnie możesz wysłać do siebie SMS i odczytać numer nadawcy. 

-
- Stały użytkownik forum
No chyba tak będę musiał zrobić, na starterze nigdzie nie widzę numeru 

- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Na dużej karcie powinien być wypalony obok puk'abodzio61 pisze:na starterze nigdzie nie widzę numeru
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- Stały użytkownik forum
Dzięki za pomoc faktycznie na "dużej karcie" był podany numer zmyliło mnie że dodali 48 na początku ;P