Jak jest ze ściąganiem płyt, filmów itp. w Orange w opcji 0.5GB? Na ile można sobie pozwolić?
Dzięki:)
Moniqa
Pytanie do użytkowników Orange
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- canidy
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Pytanie do użytkowników Orange
Ehhhh, zdaje się, że już się o to pytałaś, ale jako że jesteś kobietą... 0,5 GB limit, a filmy zwykle mają 0,7 GB w DivX lub nawet i 1,4 GB jeżeli w lepszej jakości. Jak ściągniesz 0,5 GB, to musisz się liczyć z poważnym ograniczeniem prędkości.
-
A płyty? Bo na nich mi najbardziej zależy...
To ciekawe dlaczego w punkcie Orange powiedzieli mi, że gdybym wybrała opcję 2GB to będę mogła swobodnie ściągać płyty, filmy itp. To co oni mi jakies kity wciskają!!! Jak jeden film ma ok.0.7GB to ile można sciągnąc 2,3 filmy?! I to w tej najdroższej opcji! No a potem zwalnia:(
To ciekawe dlaczego w punkcie Orange powiedzieli mi, że gdybym wybrała opcję 2GB to będę mogła swobodnie ściągać płyty, filmy itp. To co oni mi jakies kity wciskają!!! Jak jeden film ma ok.0.7GB to ile można sciągnąc 2,3 filmy?! I to w tej najdroższej opcji! No a potem zwalnia:(
-
Witam,nie przejmuj się ściągaj ile się da.Po ograniczeniu transferu strony się otwierają prawie tak samo.Przynajmniej u mnie . W ciągu miesiąca ściągniesz ok.3 gb.
- canidy
- Stary wyga bezprzewodowy
Moniqa, oczywiście możesz sobie ściągać dane i prawdopodobnie będzie to znacznie więcej niż będziesz miała w umowie póki co, ale jak coś się zmieni w Orange to będą mieli prawo ciąć transfery bo tak jest w umowie, którą podpisujesz.
Z założenia net komórkowy nie jest do ściągania filmów, a ograniczanie transferu ma właśnie zniechęcić do masowego ściągania filmów.
Z założenia net komórkowy nie jest do ściągania filmów, a ograniczanie transferu ma właśnie zniechęcić do masowego ściągania filmów.