Skuszony reklama Playa :
Jeżeli masz już jedną ofertę na abonament w Play, na Internet lub telefon, Play Online dla Abonentów jest dla Ciebie!
...a było to tak:
Spróbowałem internetu w Play Online przez 7 dni.Był ok ale musiałem rozwiązać umowę z dotychczasowym dostawcą stacjonarnym więc poczekałem mniej_więcej do tego dnia i ... postanowiłem przejść w całości do Play-telefon,internet.
Mam telefon z Orange i kończy mi się umowa z nimi,więc skuszony ofertą w Playu podpisałem umowę w ofercie "Promocja Wiosenna".
To co wydzwaniałem w Orange ponad abonament przeznaczam teraz na opłacenie promocyjnego obnizonego abonamentu w Playu i jest super i do tego mam już nowy telefon.
Super jednak było do momentu w jakim powiedziałem papa

"......niestety nie możemy podpisać z Panem umowy ze względu na zbyt krótki okres od zawarcia umowy abonamentowej [telefon] ,a internet....."
Ten okres to o ile dobrze pamiętam 105 dni lub 2 miesiące ,jakoś tak....
Z tego hasła reklamowego nie da się tego wysnuć,a nawet szukając w regulaminie cięzko jest ten zapis znależć bo właśnie przed chwila szukałem i nic.
Teraz mam tak-dwa telefony
![:]](./images/smilies/splash.gif)

Pisze od kumpla i zaczne chyba pić bo życie bez neta nie ma sensu

Miał Ktos taki przypadek i wie jak z niego wyjść ?
Będę pisał prosbe do Playa z uzasadnieniem względem tego hasła Jeżeli masz już jedną ofertę na abonament w Play, na Internet lub telefon, Play Online dla Abonentów jest dla Ciebie! tylko nie wiem czy to coś pomoże....
Salon odmawia,eshop tez ... chyba tam na kolanach nie pojde...