Reszta za IBMem bo tych 2 konstrukcji nie da się porównać.
Wiesz, człowiek niezdecydowany. Chociaż bardziej za IBMem
Moderator: Moderatorzy
Proponuje przejść się na eBay. Ja do swojego HP kupiłem nową baterię z przesyłką (International Express 3-5dni) 115zł. Chodzi ładnie. Nawet ponad 2.5h. Ta sama bateria w Polsce była po 240-250zł.Patryk_ pisze:bo do używki trzeba dołożyć na aku te 300-400 zł.
ja.michal pisze:Do tego można zakupić 8 komorowe
ja.michal pisze:szukać trzeba tych w wejściem WWAN
To już jest coś, tylko trzeba trochę pokombinować i znać się na rzeczy.ja.michal pisze:zakupić np. Sierrę 875U (albo 880U/881U z HSPA)
Wszyskie mają anteny zamontowane?ja.michal pisze:Co do laptopów IBMa to szukać trzeba tych w wejściem WWAN.
I kupić chinszczyznę taką samą jak w Polsce 10 zł taniej...ja.michal pisze:Proponuje przejść się na eBay.
No z tym jest różnie. Podobnie jak ze slotami na sim.krystianb pisze:Wszyskie mają anteny zamontowane?
Kod: Zaznacz cały
http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180359730456QQssPageNameZMERC_VI_RCRX_Pr4_PcY_BIN_IT&refitem=200342456982&itemcount=4&refwidgetloc=active_view_item&usedrule1=CrossSell_LogicX&refwidgettype=cross_promot_widget&_trksid=p284.m184&_trkparms=algo%3DCRX%26its%3DS%252BI%26itu%3DUCI%252BSI%26otn%3D4
A to jest już loteria - raz działa dwa lata,a raz dwa miesiące,wiem to z doświadczenia,i już nigdy nieoryginalnej baterii nie kupię...już prędzej zregeneruję oryginał na porządnych akumulatorach (np.Sanyo).ja.michal pisze:Chińska bateria bo napisy są na niej po angielsku, chińsku i polsku.
Tak, bo BT nie wrzuca się w miniPCI tak jak WiFi. BT siedzi sobie w przeznaczonym dla siebie miejscu.marens pisze:Tylko czy można dorzucić mu BT i np zostawić WiFi?
BT w każdym laptopie IBM z tej serii siedzi w specjalnym slocie,który jest w części pod względem elektrycznym zwyczajnym portem USBmarens pisze:Tylko mi jeszcze powiedzcie jak jak z modułami BT do tych IBMów?
Można do każdego - slot masz zawsze.marens pisze:Hmm, a można do każdego T43 wrzucić, czy są jakieś wersje okrojone?