TP-Link TD-W8901G -powrót do ustawień fabrycznych

Pozostałe kwestie techniczne (sprzętowe i programowe) dotyczące internetu radiowego - np. konfiguracja firewalli, antywirusów, przeglądarek internetowych.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
tomek52
Początkujący użytkownik forum

TP-Link TD-W8901G -powrót do ustawień fabrycznych

Post autor: tomek52 »

Witam,
jestem tu nowy, i nie napisałem do tej pory nic ciekawego, ale starałem się poczytać dużo.
Niestety dopadł mnie PROBLEM. W trakcie próby zmiany hasła w routerze z admin(admin), nastapiło rozłączenie z kompem(kablowe). Efekt - nie działa hasło ani admin(admin) , ani nowe. Oczywiście i poprzez to nie jest możliwa poprawna konfiguracja routera i w efekcie brak dostępu do sieci.Próbowałem zresetowac router poprzez znajdujący sie z tyłu otworek, ale niestety bez efektów. Jeśli ktoś mógłby mi pomóc, będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam Wszystkich.
Tomek[/b]
Awatar użytkownika
krystianb
Guru bezprzewodowy

Re: TP-Link TD-W8901G -powrót do ustawień fabrycznych

Post autor: krystianb »

tomek52 pisze:Próbowałem zresetowac router poprzez znajdujący sie z tyłu otworek, ale niestety bez efektów. Jeśli ktoś mógłby mi pomóc, będę bardzo wdzięczny.
Jak długo go trzymałeś, bo żeby skasować hasłlo to minimu 30s trzeba go dusić przy włączonym routerze.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
tomek52
Początkujący użytkownik forum

Re: TP-Link TD-W8901G -powrót do ustawień fabrycznych

Post autor: tomek52 »

krystianb pisze:Jak długo go trzymałeś, bo żeby skasować hasłlo to minimu 30s trzeba go dusić przy włączonym routerze.
Witam,
dziękuję za podpowiedź. Zaraz popróbuję, gdyż poprzednio robiłem to "naciśnij i póść'.
Pozdrawiam serdecznie
Tomek

DUŻE DZIĘKUJĘ
POMOGŁO, a juz myślałem, że się nie obędzie bez młotka.
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc krystianb.
Tomek

[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2009-06-08, 17:07 ]
Wycięcie autocytatu.
Ostatnio zmieniony 2009-06-08, 16:07 przez tomek52, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ