Połączenie GPRS i konfiguracja WiFi w MDA PRO

Kwestie techniczne, konfiguracja telefonów do współpracy z internetem, rozwiązywanie problemów z tym związanych... itp.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Smalq
Początkujący użytkownik forum

Połączenie GPRS i konfiguracja WiFi w MDA PRO

Post autor: Smalq »

Witam serdecznie forumowiczów szczególnie tych, którzy starają się pomóc zielonym.

Jestem nowy na forum ale przeglądam je od jakiegoś czasu bo od jakiegoś czasu nie mogę sobie poradzić z konfiguracją WiFi oraz GPRS w swoim MDA PRO. Czytałem te dokładne instrukcje na forum i próbowałem wielu możliwości bo jak widziałem jest kilka różnych dróg i niestety muszę się przyznać nie potrafię tego zrobić :( Liczę, że ktoś z Was pomoże mi w tym.
Więc na początek to mam MDA PRO z WM5 w sieci Era Tak Tak... i pytanie co dalej ?? Chcę mieć tylko dostęp do internetu w HOT SPOTACH i mobilne GG, gdy nie mam dostępu do komputera stacjonarnego. Proszę o pomoc... najlepiej w e-mailu: [email protected] :gwiazdki: :/
ja.michal
*Mistrz bezprzewodowy*

Re: Połączenie GPRS i konfiguracja WiFi w MDA PRO

Post autor: ja.michal »

Smalq, ale łączy się z WiFi w ogóle? Trzeba się połączyć, wejść na stronę hotspot ery bo tylko ona działać będzie, wpisać login i hasło i dopiero będzie dostęp pełny.
Smalq
Początkujący użytkownik forum

Re: Połączenie GPRS i konfiguracja WiFi w MDA PRO

Post autor: Smalq »

Dawno tu nie zaglądałem i wciąż nie potrafię ustawić połączenia. Mam radiówkę w domu i wykrywa sieć, że jest Avilable ale ciągle scanuje i nie może się połączyć
ODPOWIEDZ