Najlepsze są te fidery profesjonalnie zamocowane do słupa...

Moderator: Moderatorzy
To jest P4szmitz pisze:To plus na 100 %
To wygląda jakby przy większym wietrze miało odpaść od słupaPatryk_ pisze:brak drabinki kablowej,
Zbierało się na burzę i rzeczywiście te kable minimalnie "chodziły"YaHooo pisze:To wygląda jakby przy większym wietrze miało odpaść od słupa
No to życzę powodzenia tym co są w zasięgu tego "nodeB"Patryk_ pisze:Zbierało się na burzę i rzeczywiście te kable minimalnie "chodziły"
Będzie można mieć kablowe połączenie z "nodeB" i przebić bob'a w osiągachPatryk_ pisze:"Pochodzą" tak rok,opona się przetrze i wyjdzie żyła gorąca na wierzch
Mówisz ? +43 dBm to ile to w CSQ ?YaHooo pisze:Będzie można mieć kablowe połączenie z "nodeB" i przebić bob'a w osiągach
Jakieś 78Patryk_ pisze:+43 dBm to ile to w CSQ ?
Polkomtel nigdy by czegoś takiego nie odstawił.szmitz pisze:dziwne że play .
Może było znikome obciążenie sektora to odłączyli w ramach oszczędności prąduja.michal pisze:Jeden sektor sobie wisi nie podpięty,
Oni go w ogóle nie podłączyli.YaHooo pisze:to odłączyli w ramach oszczędności prądu
YaHooo pisze:gorzej by było jakby radiolinia wisiała niepodłączona
Ciesz się, dzięki temu mniejsze promieniowanie EM masz w domuja.michal pisze:Akurat ten sektor niepodłączony to na mnie jest skierowany
To stoi od dwóch miesięcy tak,jak nie dłużej,gotowe do odpalenia,tylko linii radiowej brakuje,bo P4 je montuje dopiero gdy odpala stacje.krystianb pisze:Słup wygląda na całkiem solidny raczej by więcej wytrzymał, bardziej mi ta instalacja wygląda na niedokończoną, monterom się na weekend spieszyło i zostawili tak żeby stało.
Loga Huawei nie ma np.na szafie pracującego od grudnia noda w mojej miejscowościkrystianb pisze:A dlaczego niedokończona bo brak naklejki informującej o zawartości szafy (takie niebieskie kółko z fontanną).
Aż by się chciało napisać: takie rzeczy to tylko w... Play'uPatryk_ pisze:Play potrafi jeszcze większą kaszanę wywinąć - w Bieruniu (Nowym) (takie górnicze miasteczko pomiędzy Tychami a Oświecimiem) odpalił stację GSM na wysokim kominie.
Tylko zapomnieli transmisji do niej podpiąć
Tutaj przynajmniej maja podestkszaq pisze:Niemniej jednak, tak jak napisał Patryk_, od chodnika dzieli ten słup kawałek trawnika, brak jakichkolwiek widocznych zabezpieczeń...