Modem ED77
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Modem ED77
Mam maly problem od pewnego czasu mam Modem ED77 z sieci Orange i mam znim problem. Przy laczeniu z netem wyskakuje mi blad z polaczeniem z modemem. I przy instalacji sterownika modemu wyskakuje mi jakis blad o logu windowsa.
- canidy
- Stary wyga bezprzewodowy
-
Re: Modem ED77
Mam Windowsa XP Profesoinal z SP2.
- canidy
Hmm dziwne. Instalowałem chyba ze 3 różne sztuki tego ED77 na różnych PC i laptopach i niczego podobnego nie miałem na WinXP SP2. Podaj więcej szczegułów odnośnie tych błędów.
-
Modem ED77
Wyskakuje mi cos takiego ze nie ma loga winowsa xp i daje wiecej i mi wyskakuje takie cos,ze oprogramowanie opatrzone logo Designed for Microsoft Windows XP zostały sprawdzone pod kątem zgodności z systemami operacyjnymi Microsoft Windows przy użyciu procedur testowania firmy Microsoft. W celu uzyskania jak najlepszej wydajności, firma Microsoft zaleca używanie sprzętu opatrzonego logo Designed for Microsoft Windows XP na opakowaniu i na samym urządzeniu. Ale <font color="#FF00FF"><b>»»na razie««</b></font> mi dziala dobrze. Moze jest gdzies jakies uktualnienie do tego programu.
- canidy
A przy instalacji sprzętu jak dostałeś komunikat o tym, że sterownik ten nie został napisany pod XP to kliknąłeś akcept czy nie?
-
Dalem mimo to kontynluj. Ale <font color="#FF00FF"><b>»»na razie««</b></font> dziala. A nie wiesz ile ja moge sciagac przy internecie standard. Bo nie wiem sciagnelem ostatnio troche muzyki malo okola 35 mb i mi transfer spadl do 40 kb/s.
- nike
- Użytkownik forum
Trzeba
od nowa instalowac Windows, bo sterowniki od portu USB wywalają sterowniki ED77
miałam tak samo i instalowanie na nowo pomogło