GlobeTrotter Connect - gdzie trzyma dane?
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
GlobeTrotter Connect - gdzie trzyma dane?
Witam,
Dostałem od koleżanki komputer na czas jej wyjazdu, tzn. dostałem go do uporządkowania - format, instalka windy itd. Do tego bezprzewodowy internet w Erze, z którym łączy się programem GlobeTrotter Connect. Problem w tym że nie mam nazwy użytkownika i hasła, a ona też nie mogła w ferworze walki tego znaleźć. Póki co net działa bo login i hasło są w programie, ale po re-instalce może być problem. Da radę skopiować jakieś pliki, w których program trzyma w/w dane, żeby potem bez ich wpisywania od razu mieć neta? Z góry dzięki za wszelką pomoc.
pzdr
Dostałem od koleżanki komputer na czas jej wyjazdu, tzn. dostałem go do uporządkowania - format, instalka windy itd. Do tego bezprzewodowy internet w Erze, z którym łączy się programem GlobeTrotter Connect. Problem w tym że nie mam nazwy użytkownika i hasła, a ona też nie mogła w ferworze walki tego znaleźć. Póki co net działa bo login i hasło są w programie, ale po re-instalce może być problem. Da radę skopiować jakieś pliki, w których program trzyma w/w dane, żeby potem bez ich wpisywania od razu mieć neta? Z góry dzięki za wszelką pomoc.
pzdr
-
- Guru bezprzewodowy
Re: GlobeTrotter Connect - gdzie trzyma dane?
APN erainternet
login puste
hasło puste
Znasz PIN, czy jest wyłączony?
login puste
hasło puste
-
- Początkujący użytkownik forum
PIN znam. Dzięki za pomoc, zaraz przetestuję na drugim kompie.marens pisze:APN erainternet
login puste
hasło puste
Bangla, rzeczywiście PIN wystarczy. Człowiek od zawsze na kablu wisi i nie wie najprostszych rzeczy. Dzięki raz jeszcze.

-
- ### BAN ###
NIEmarens pisze:APN erainternet
login puste
hasło puste
APN erainternet
login erainternet
hasło erainternet
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Żaden z polskich opów gsm haseł i userów nie pilnuje, byle apn był dobry, a ten od jakiegoś czasu dla wszystkich sieci jest uniwersalny i nazywa sie internet nawet w prepaidach głosowych ery, (niektóre mvno mają tylko swoje wymysły) to hasła i loginy możesz sobie wymyślać jak chcesz.przemox.1 pisze:APN erainternet
login erainternet
hasło erainternet
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- ### BAN ###
To czemu jak się pomyliłem w konfiguracji nazwy w erze to nie chciało się połączyć ?
[ Dodano: 2009-06-29, 23:29 ]
No rzeczywiście działa wpisałem bez-kabli w login i hasło i zadziałało widocznie w tedy coś chyba się w APN pomyliłem
[ Dodano: 2009-06-29, 23:29 ]
No rzeczywiście działa wpisałem bez-kabli w login i hasło i zadziałało widocznie w tedy coś chyba się w APN pomyliłem