... juz mam przez to takie nerwy

... chcialem korzystac z blueconnect - Era ma dobry edge ale niestety sama Era zasiegiem sieci mnie odstrasza

Tak czytam www i widze ze ludzie bardzo na Ere narzekaja za zasieg w bydynkach

Fakty sa takie ze niestety to prawda

Sam w Aleksandrowie Lodzkim w czesci poludniowej wewnatrz budynkow zasieg Ery mam tragiczny :smt011 spowodowane to jest brakiem bts Ery w moim miescie ( jest tylko 1 w czesci polnocnej - Plus ma 3 a Orange 2btsy) dlatego w czesci poludniowej jest tragedia

na moje uwagi Era kazala mi antene kupic bo oni nie gwarantuja zasiegu w budynkach

rozumiem bez urazy jakbym byl gdzies na "wsi" ale mamy 21 wiek miasto 25tys - przy samej Lodzi i w czesci miasta nie ma zasiegu

Dolaczam fotki z zasiegu mego mieszkania-parter domek jednorodzinny
www.republika.pl/szalony2005/zasieg/1.jpg zakres numerow 1-9 . Wkrotce bede do Ery pisal reklamacje bo mam dosc latania do okna-szumow-przerywania polaczen i nieodebranych rozmow pomimo ze telefon jast wlaczony

wkrotce bede pisal reklamacje - nie omieszkam Was poinformowac jak Era ustosunkuje sie do w/w sytuacji .
EDIT:
Dodam jeszcze ze do Aleksandrowa L. dolatuje szczatkowy umts z Lodzi ale tez jest slaby i w telefonie umts ustawionym na tryb podwojny powoduje istna "dyskoteke" na moje pytania i uwagi czemu Era w samym Aleksandrowie nie da umts ( pisala rok temu w oficjalnym komunikacie ze ma byc ) emailowo mi odpisali ze niestety im przykro ale nie planuja w Aleksandrowie umtsu - przynajmniej w najblizszej przyszlosci Ciekawe co siec ma na mysli "najblizszej przyszlosci " 1 rok