Najtańszy internet na karte
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Najtańszy internet na karte
Witam
Mam pytanie jaka karta pre-paid była by najlepsza. Mieszkam w Rembertowie i nie odbiera mi tam play online ( brałem na okres próbny)
Mam pytanie jaka karta pre-paid była by najlepsza. Mieszkam w Rembertowie i nie odbiera mi tam play online ( brałem na okres próbny)
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: Najtańszy internet na karte
Masz spis w moim podpisie.
- wojteks
- *** Administrator ***
Kupić simdata, Orange Free na kartę, Blueconnect na kartę i sprawdzić która będzie najlepiej działać.b_sawicki4 pisze:Mam pytanie jaka karta pre-paid była by najlepsza
Nie pomagam na PW!
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Heyah tansza.
- wojteks
- *** Administrator ***
Ale działa na sieci Ery więc trzeba sprawdzić ją na początku.ja.michal pisze:Heyah tansza.
Nie pomagam na PW!
- Blido
- Guru bezprzewodowy
A jeszcze tańsze są pakiety w Simplusie, np. 100MB za 10zł lub nawet 500MB za 35zł. Sęk w tym, że naliczanie jest co 100kB oddzielnie dla danych wysłanych i odebranych, czyli nawet jeśli połączymy się na chwilę i pobierzemy kilka kB, od pakietu odejmie aż 200kB. Opłaca się tylko przy używaniu na komputerze, bo jeśli łączymy się przez komórkę, gdzie z reguły nie pobieramy zbyt wiele podczas jednej sesji a łączymy się często, zupełnie się nie kalkuluje.ja.michal pisze:Heyah tansza.
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Chyba, że się ma telefon co potrafi utrzymać połączenie (niestety ma to wade, że telefon się troche szybciej rozładowuje)Blido pisze:gdzie z reguły nie pobieramy zbyt wiele podczas jednej sesji a łączymy się często, zupełnie się nie kalkuluje.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!