[ Dodano: 2009-07-02, 10:42 ]
Proszę o sprawdzone programy.
Moderator: Moderatorzy
NiedobrzeBlazej pisze:dodam jeszcze że wszystkie pliki są zarchiwizowane w jeden plik "winrar"
A czy ten program da rade zapisać wszystko co się da chociaż pliki są zarchiwizowane? I czy nie ma kilkudniowej wersji testowej tego programu?Jo_gurt pisze:Jest taki programik BadCopyPro, ale płatny.
Niestety ten program obsługuje tylko archiwa zip a ja mam rar nic on nie dał proszę jak ktoś zna proszę o pomoc i dziękuje za dotychczasową pomocgrzechu pisze:Sprawdź tym:
http://www.sciagnij.pl/pr...ZIP_Repair/8687
W przypadku innych programów do odczytu będzie pewnie tak samo. Ja używałem kiedyś CD/DVD Diagnostic do odzyskania plików JPEG i on zamiast wypełniać zerami to wypełniał każdy błędny sektor zawartością poprzedzającego go poprawnego sektora.Blazej pisze:isobuster sektory których nie może odczytać wypełnia zerami
WinRar ma taką funkcję naprawy archiwów Rar. WinRar już podczas tworzenia archiwum dodaje tzw. dane naprawcze (domyślnie tylko 1% danych).Blazej pisze:ten program obsługuje tylko archiwa zip a ja mam rar
Ale czy da się tej funkcji użyć prosto na płycie? Bo skopiować się nie da!?KrissTofferr pisze:WinRar ma taką funkcję naprawy archiwów Rar
WinRar nie odczyta pliku .rar bezpośrednio z uszkodzonej płyty. Najpierw trzeba skopiować ten plik z płyty DVD na dysk twardy.Blazej pisze:Ale czy da się tej funkcji użyć prosto na płycie?
Do przekopiowania użyj programu "CD/DVD Diagnostic " lub podobnego, który ignoruje błędy odczytu.Blazej pisze:skopiować się nie da!