Podest musi byćyagi pisze:Tutaj przynajmniej maja podest![]()

Moderator: Moderatorzy
Podest musi byćyagi pisze:Tutaj przynajmniej maja podest![]()
Oj tak...Jo_gurt pisze:Wygląda jak krajobraz Prypeci
To jest Bielsko,a nie Prypećlubczyk pisze:Są przecież wycieczki do Czarnobyla
Może "zasilacz buforowy" oraz generator prądu.Patryk_ pisze:Mnie tylko ciekawi,jakim prawem przyłącze energetyczne zasilające te stacje funkcjonuje.
W życiu.Patryk_ pisze:Może "zasilacz buforowy" oraz generator prądu.
Na pewno bezpieczniej,niż na rozpadające się ceglane kominy P4yagi pisze:Ja wspolczuje utrzymaniowcom, ktorzy musza wchodzic na ten budynek...
Trzeba będzie zrobić jakiś formowy zjazd tamPatryk_ pisze:też choruję na taką wyprawę,tylko nie z Allegro
Ja ostatnio widziałem na bts'ie orange koło chyba nawet 6 sektorów 900, jedną pojedynczą antene tylko jakaś dzieś o połowe krótsza była i szersza, bardziej wyglądająca na 450MHz, ale wg pozwoleń jest to 1800. Skerowaną na pobliską wieś, ale była na wysokości reszty anten, tylko już nie na "wysięgniku" (masz własny dość wysoki, nie miałem czym fotki zrobić, z reszta ekwiwalent 140mm też nie wiele da)Patryk_ pisze:Na drugiej fotce widać dziwnie umiejscowioną pojedynczą antenę sektorową,która chyba nie należy do Orange
Oho, miłośnik STALKERA - dobrze widzieć bratnią duszęJo_gurt pisze:[...]
Trzeba będzie zrobić jakiś formowy zjazd tamJa też od paru lat marzę. A na razie pozostaje STALKER
Czekam na drugi dodatekartureal pisze:Oho, miłośnik STALKERA - dobrze widzieć bratnią duszę
Bo to widac nowa firma dla nich robiPatryk_ pisze:Play potrafi też coś ładnie zrobić