Ale przez internet za pomocą Play24, bo nie mam tel. z 3G, a e160 nie obsługuje kodów.
Przeglądam już pół godziny Play24 zakładka po zakładce i nie mogę znaleźć takiej informacji.
Chodzi o ważność na poł. wychodzące i przychodzące.
Jak sprawdzić ważność konta w PlayOnline na kartę ?
Moderator: Moderatorzy
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Re: Jak sprawdzić ważność konta w PlayOnline na kartę ?
Obsługuje np. za pomocą <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=9557" target="_blank">»Top NetInfo«</a>adamos22 pisze:e160 nie obsługuje kodów.

Może spróbuj w ten sposób.
-
Chyba jednak nie za bardzo.
Na forum Huawei twierdzą że w żadnej wersji firmware ten modem nie obsługuje USSD

Na forum Huawei twierdzą że w żadnej wersji firmware ten modem nie obsługuje USSD
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
adamos22, obsługuje, bo sam używam E160 (tylko z Heyah) i osobiście sprawdzałem. 
Zaznaczyłeś odpowiednią opcję odnośnie modemów Huawei? Bo ich kody USSD są trochę "inne niż inne".

Zaznaczyłeś odpowiednią opcję odnośnie modemów Huawei? Bo ich kody USSD są trochę "inne niż inne".
-
Faktycznie, w nowej wersji jest coś takiego
Wielkie dzięki, ten program jak widać potrafi więcej niż producent przewidział 
Niestety, Play odpowiada, że nie mogę sprawdzić stanu konta, bo mam konto nieaktywne
Szkoda że nie mówi do kiedy jest aktywne na poł. przychodzące...(czyli przez jaki czas mogę doładować konto, zanim zostanie ostatecznie zablokowane)

Niestety, Play odpowiada, że nie mogę sprawdzić stanu konta, bo mam konto nieaktywne

Szkoda że nie mówi do kiedy jest aktywne na poł. przychodzące...(czyli przez jaki czas mogę doładować konto, zanim zostanie ostatecznie zablokowane)