Moderator: Moderatorzy
Wedź w options i wybierz to "urządzenie sieciowe" jako monitorowane. A jak inne wrażenia po przejściu z symbiana?Tomisek pisze:miernik Netmeter pokazuje zerowy transfer
Ja mam całkiem odwrotne wrażenie, czasem korzystałem z e51 kumpla to wifi zawsze sam mi musiał wlączać, bo jakoś nigdy nie mogłem tego znaleźć. Na wm to jest takie bardzie naturalne start>ustwienia i już jesteśmy tam gdzie trzeba (aha nigdy nie miałem własnej nokii, a wm dopiero pierwszy mam)Tomisek pisze:Bardzo wszystko przemyślane. Ma wszystko, jakoś tak logicznie to poukladane. Nie ma co szukac.
Nie używasz Touch FLO? Druga wersja jest bardzo udana, nie wiem o co Ci chodzi z monitorem połączeń sieciowych. A blokada "klawiatury" po czasei to jest jak się kliknie na baterie/ zaawansowane wyłącz podświetlnie i sobie ustawiasz czasy. Coś też jest poważniejszego jak blokada kodem w ustawieniach, tam też można ustawić czas po jakim będzie rządął kodu przy włączaniu ekranu.Tomisek pisze: No mnie przynajmniej brak czegos takiego jak blokada automatyczna klawiatury - wyobrazasz sobie co sie dzieje jak to takie niezabezpieczone wsadzisz do kabury??? Włąsnie przymierzam sie do zakupu jakiegos programu ktory ma takie liczne funkje blokady klawiatury itp.Nie ma monitora połączeń sieciowych - rozmów wychodzących i przychodzących ani ruchu sieciowego.
Na główyn ekranie jest włączanie WiFi.krystianb pisze:czasem korzystałem z e51 kumpla to wifi zawsze sam mi musiał wlączać, bo jakoś nigdy nie mogłem tego znaleźć
Wiesz nie mój telefon, nie chcialem znajomemu rachnunku zrobić, wiem że jakos nie wiadomo gdzie wchodził, żeby sie polączyć z wydziałowym wifi, a ta nie była całkiem fabryczna era potrafi dość mocno w sofcie wymixować szczególnie jeśli chodzi o neta, wszędzie wstawia ten blueconnectja.michal pisze:Na główyn ekranie jest włączanie WiFi. Fabrycznie.