Witam! Ludzie ratujcie bo oszaleję. Wyłączyłem w moim zte opcję włączania cd-romu kiedy mam modem podłączony pod USB no i oczywiście oprogramowanie musiało się wysypać:) Teraz nie mogę używać modemu, bo nie odpala się cd-rom na którym jest soft od ery, a ja musiałem odinstalować oprogramowanie bo wyskakiwał jakis krytyk. Przeszukałem cały internet:) i nie znalazłem do tego modelu żadnego działającego oprogramowania, więc niech ktoś się zlituje i wyśle mi na maila ten soft od ERY albo jakikolwiek inny w którym mógłbym włączyć cd-rom. Chyba że ktoś by się pofatygował i wstawił jakiś link do tego spakowanego oprogramowania.
mój mail: [email protected]
Uprzedzam, że taki temat gdzieś już był i ktoś to wrzucił na rapida ale plik jest już nieaktywny bo został ściągnięty 10 razy i już go nie można pobrać.
zte mf626 potrzebny soft do ery
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- plum
- Stały użytkownik forum
Re: zte mf626 potrzebny soft do ery
Modem ZTE MF626
Play Online
Moc sygnału: -77dBm, 40%, CSQ 18
Play Online
Moc sygnału: -77dBm, 40%, CSQ 18
-
- Początkujący użytkownik forum
Kurcze oprogramowanie to samo tylko kolorki ma inne, a jednak nie pomogło przy włączeniu cdromu. Nadal szukam oprogramowania ery, albo przynajmniej konfigurację profilu może ktoś ma? Tzn jakie hasło, numer dostępu, nazwa użytkownika, jakie opcje włączyć, itp. itd.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Czyżby się nie zainstalował?jedrusi pisze:Teraz nie mogę używać modemu
Sprawdzałeś w menadżerze urządzeń? Jeśli jest to skonfiguruj sobie <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=7211" target="_blank">»Dial-up«</a> lub pobierz <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=9557" target="_blank">»Top NetInfo«</a> i w sumie soft ery będzie ci nie potrzebny.