Nagły spadek prędkość?
Moderator: Moderatorzy
- Blazej
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Nagły spadek prędkość?
Witam od wczoraj szybkość mojego połączenia spadła do 4-5KB/s gdy wcześniej miałem 150-200KB/s. Nie wiem czego to jest wina. Możliwe jest że przekroczyłem limit ale nie dostałem smsa z tą informacją? A może to coś z BTS'em albo z przeciążeniem sieci?
A i dodam jeszcze że gdy wcześniej przekraczałem limit to dioda na modemie cały czas wskazywała UMTS a teraz jest normalne HSDPA.
A i dodam jeszcze że gdy wcześniej przekraczałem limit to dioda na modemie cały czas wskazywała UMTS a teraz jest normalne HSDPA.
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Re: Nagły spadek prędkość?
Przyjdzie za tydzień.Blazej pisze:Nie wiem czego to jest wina. Możliwe jest że przekroczyłem limit ale nie dostałem smsa z tą informacją?
Może zrezygnowali z obcinania do umts'u, albo coś majstrują.Blazej pisze:A i dodam jeszcze że gdy wcześniej przekraczałem limit to dioda na modemie cały czas wskazywała UMTS a teraz jest normalne HSDPA.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Mi tak nigdy nie przychodził sms, że limit wskoczył. Po prostu "ciach" i jedzie sobie 4-5Kb/s właśnie.
- Blazej
Ok dziękija.michal pisze:Mi tak nigdy nie przychodził sms, że limit wskoczył. Po prostu "ciach" i jedzie sobie 4-5Kb/s właśnie.

![:]](./images/smilies/splash.gif)
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Mi przychodziły,ale po kilku dniach,jak nie później.ja.michal pisze:Mi tak nigdy nie przychodził sms, że limit wskoczył.
- Blazej
Chyba zrobię tak jak mi radzi ja.michal, dokupię MB i po kłopocie