Co z tymi limitami?

SubForum obecnych i przyszłych użytkowników internetu w technologii CDMA - Centertel (Orange Freedom PRO), Sferia, Nordisk, Plus (CDMA2000 1xEVDO itd.)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
luckd
Stały użytkownik forum

Co z tymi limitami?

Post autor: luckd »

Kiedy i czy na pewno wprowadzą te 3GB limity bo zastanawiam się czy brać tą usługe? Umowę brałbym chyba na 24 miesiące bo najkorzystniej ale nie chciałbym żeby mi za 2, 3 miechy przycieli. A to że mieszkam blisko nadajnika (ok 1km) ma jakiś wpływ na prędkości, czy też jak będzie on zapchany to mi niewiele pomoże?
OrangeFreedomP
Początkujący użytkownik forum

Re: Co z tymi limitami?

Post autor: OrangeFreedomP »

Kiedy nie wiadomo bo to dalej jest testowane.
ja przedłużałem umowe z Orange bo wcześniej miałem Orange Free dlatego dali mi 6 giga limitu zamiast 3 co wychodzi 200 mega dziennie. Ja biorę tą usługę bo dla mnie Orange Freedom Pro a Orange Free to jest jak niebo i ziemia. Nawet jak będą limity to to są 64/32 a nie 32/16 więc dla mnie po przesiadce to o wiele lepiej.

Nie wiem jak u Ciebie to z nadajnikiem będzie ale im bliżej tym lepiej, tylko że jak wiecej użytkowników to wiadomo że prędkość spada...u mnie jest zad*upie więc dużo nie będzie:)
Diablik
Początkujący użytkownik forum

Post autor: Diablik »

Niestety ,ja już mam limit ,jest to ok64 kb download max to 8-12 kb
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Post autor: Jaco »

Panowie i Panie po co zakładacie nowy wątek skoro już jest taki: http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=19195

Ten już zamykam i o kontynuację proszę już tam.
Zablokowany