Witam,
Jestem szczęśliwym posiadaczem internetu w PLAY z limitem 5gb. W tym okresie wykorzystałem już 600mb. Mam zamiar ściągać ogromny plik ważący około 5gb.
Chciałem wykupić pakiet non stop PLAY 2gb, ale nie mam pojęcia na czym to polega, jak to aktywować. Obejrzałem ten wątek http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t ... w=previous , ale wciąż mam wątpliwości. Mam parę pytań:
-Jak dokładnie aktywować ten pakiet? Wpisać numer? Gdzie? zamiast numeru *99# wpisać ten podany "*111*29*2#" ??
-kosz tego pakietu wynosi 20zł, jak go aktywuję to rozumiem że doliczy mi do następnego rachunku 20zł tak ?
-ile czasu po aktywowaniu pakietu dostanę to 2gb
Jak będę miał jeszcze jakieś wątpliwości to napiszę. Z góry dziękuję za pomoc i przepraszam za moją niewiedzę.
Pozdrawiam.
PLAY NON STOP 2GB
Moderator: Moderatorzy
- Tomekm91
- Stały użytkownik forum
PLAY NON STOP 2GB
Fort Minor & LINKIN PARK & Dead By Sunrise
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: PLAY NON STOP 2GB
Pakiet najłatwiej aktywować jest przez Play Online lub możesz też wpisać kod *111*29*2# w TopNetInfo (funkcja kody USSD).
W regulaminie jest też napisane, że aby aktywować pakiet 2GB, musisz wykorzystać co najmniej 2100 MB ze swojego limitu, czyli najlepiej będzie włączyć ten pakiet w trakcie ściągania owego dużego pliku. Chociaż teoretycznie Play ma 24 na włączenie go, więc część pliku może pobierać Ci się z przyciętą prędkością.
Opłata za pakiet jest doliczana do następnego rachunku.
Wszystko, o co pytasz, można znaleźć w cenniku.
W regulaminie jest też napisane, że aby aktywować pakiet 2GB, musisz wykorzystać co najmniej 2100 MB ze swojego limitu, czyli najlepiej będzie włączyć ten pakiet w trakcie ściągania owego dużego pliku. Chociaż teoretycznie Play ma 24 na włączenie go, więc część pliku może pobierać Ci się z przyciętą prędkością.
Opłata za pakiet jest doliczana do następnego rachunku.
Wszystko, o co pytasz, można znaleźć w cenniku.
- Tomekm91
- Stały użytkownik forum
Re: PLAY NON STOP 2GB
Dzięki za pomoc. Tak zrobię
Pozdrawiam.

Fort Minor & LINKIN PARK & Dead By Sunrise