Nawet GG rwało.
To nieźle...

Może kiedyś o Orange zrezygnuje z limitów...wiadomo co to kiedyś będzie i jak wszystko zacznie się rozwijać...

Moderator: Moderatorzy
Nawet GG rwało.
A tam nie było napisane że zostało wykorzystane?acprzemu pisze:sms'a że zostało 2344 mb
Czyli z tego wynika ze cala siec i jak sam na nadajnik jest duzo mniej obciazony, a sam chyba mowiles ze jak bedzie limit to nie bedzie roznicy...Oficer pisze:Racja ping jest teraz mały jak na radiówkę w cs source mam 50-60 (bez anteny) a zawsze miałem 86-90 to mi się podoba.Tylko ten słaby transfer uploadu dobija strasznie stanowczo za mały
.
Z tego wynika że jesteś solo na nadajnikumirek.sz1 pisze:[url=http://www.speedtest.net/result/553884460.png]Obrazek[/URL]
u mnie tak chodzi ale nieraz nielapie zasiegu i musze wyjac karte i wlozyc od czego to moze byc
Wcale nie takie dziwne, odkąd mierze ilość przesłanych danych to 250 MB w ok 3 godziny pójdzie na nie zamudol pisze:Bo trochę dziwne w 2 tygodnie wyczerpać limit przeglądając strony i trochę pograć po sieci.
A popatrz co jest w orange free za 60zł? Jak się nic nie zmieniło to 1.5GB przy zamawianiu przez neta, tu masz 3gb za 11zł taniej i do tego jeszcze na przewarzającym obszarze dużo szybciej. Jak na monopol to jest bardzo tanio.mudol pisze:bardzo rozbudowują się serwisy internetowe takie 3Gb to jak epoka kamienia łupanego, sto lat za murzynami w takim razie jesteśmy.
Da radę. YT kilka razy i idzie. Podobnie jakaś NK gdzie pełno zdjęć.mudol pisze:Po prostu nie chce mi się wierzyć, że te całe 3Gb poszło w 2 tygodnie na strony www i granie w sieci.
Po 13 dniach surfowania wg licznika play mam 2,1GB zużyte. A raczej niewiele siedze, 3 fora i pare innych stron. Podejrzewam, że bez blokady reklam to było by bez problemu te 3 GB. Te gigantyczne flash'e to czasem ważą więcej niż cała strona.mudol pisze:Po prostu nie chce mi się wierzyć, że te całe 3Gb poszło w 2 tygodnie na strony www i granie w sieci.
Kilka stron wcześniej jest policzone za ile można zużyć limit. (kilka godzin)mudol pisze:Po prostu nie chce mi się wierzyć, że te całe 3Gb