Początkuje w temacie sieci WiFi i w związku z tym mam kilka pytań.W moim zasięgu jest sieć do której znam hasło,ale
admin o tym nie wie bo powiedział mi w sekrecie inny użytkownik)
1.) czasami jest tak,że mam połączenie z siecią,ale nie mam dostepu do internetu.Czy to oznacza,że admin też nie ma
połączenie z siecią czy może tylko mnie zablokował (jest <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> taka możliwość)
2.) innym razem nie mogę połączyć się z siecią czy to znaczy że admin ma połączenie na kabel i
nie znam się w tym temacie i proszę o wyjaśnienie czy mozna wyłączyć użytkowników nz routerze czy w inny sposób
Mam jeszcze łącze bezprzewodowe tj telefoniczne (małe urządzonko pod USB) i tu mam pytanie.Dlaczego mogę
połączyć się z netem tylko wtedy ,gdy to urządzenie jest podpięte pod USB z prawej strony laptopa.Inne gniazda USB
wykrywają poprawnie to urządzenie,ale nie mogę połączyć się z siecią.
Jak to jest z tą siecią WiFi ?
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: Jak to jest z tą siecią WiFi ?
Co do Twojego problemu, to zaprezentuje stanowisko forum w tej sprawie <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=12593" target="_blank">»WiFi i prawo«</a>krzychuw pisze:W moim zasięgu jest sieć do której znam hasło,ale admin o tym nie wie
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.