Choć jeżdżę na desce od 5-6 lat to może kiedyś spróbuję nart. Macie jakieś ulubione miejscówki?
Ziiiima ;)
Moderator: Moderatorzy
- canidy
- Stary wyga bezprzewodowy
Ziiiima ;)
Wiem, że teoretycznie jeszcze do niej kawał czasu, ale już tak mam, że jak kończy się lato to już myślę o wypadzie zimowym na deskę. Ciekawy jestem ilu jest na forum amatorów jednej lub dwóch desek 
Choć jeżdżę na desce od 5-6 lat to może kiedyś spróbuję nart. Macie jakieś ulubione miejscówki?
-
marens
- Guru bezprzewodowy
Re: Ziiiima ;)
Jestem amatorem biegówek, z nartami nieco gorzej ale daje sobie radę.canidy pisze:Ciekawy jestem ilu jest na forum amatorów jednej lub dwóch desek
Od kilku lat mam zamiar nauczyć się jeździć na Snowboardzie, jednak co roku jest jakieś ale. Spodobało mi się jakieś 3-4lata temu, miałem okazję spróbować.
Osobiście bardzie wolę lato od zimy i jego atrakcje: żagle/kajaki/rowery/góry/morze
- canidy
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Ziiiima ;)
Ogólnie jako amator wszelkich sportów i w lato nie zwykłem się nudzić. U mnie to głównie rowery, żagle i kajaki, choć ze względu na zimnolubność preferuję sporty na zmrożonej wodziemarens pisze:Osobiście bardzie wolę lato od zimy i jego atrakcje: żagle/kajaki/rowery/góry/morze