Podłączenie danych pakietowych niedostępne - nokia 6030
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: Podłączenie danych pakietowych niedostępne - nokia 6030
Witam!
Jestem tu nowy. Piszę bo mam następujący problem: pomimo tego iż ściągnełem ustawienia standardowe nie mogę pobrać dzwonka ani podłączyć się do internetu gdyż wyskakuje komunikat "Połącczenie danych pakietowych niedostępne". Mam nokię 6030 Plus GSM
Pozdrawiam
Jestem tu nowy. Piszę bo mam następujący problem: pomimo tego iż ściągnełem ustawienia standardowe nie mogę pobrać dzwonka ani podłączyć się do internetu gdyż wyskakuje komunikat "Połącczenie danych pakietowych niedostępne". Mam nokię 6030 Plus GSM
Pozdrawiam
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
KANE wbiłes się nie w ten temat co trzeba.
A na marginesie to nie musisz aktywowac po prostu GPRSu?? To jest za friko chyba.
A na marginesie to nie musisz aktywowac po prostu GPRSu?? To jest za friko chyba.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Na karcie musi byc aktywny GPRS i prawidłowo skonfigurowany telefon.@KANE Wejdz na stronę Noki i tam za friko dostaniesz ustawienia na konkretny model telefonu.Polecam też pakiet PC Siute tam masz prosty sposób na połączenie z netem.Jedno kliknięcie i smigasz.Sundance_kid pisze:A na marginesie to nie musisz aktywowac po prostu GPRSu?? To jest za friko chyba.
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Jaco tylko, że w Plusie trzeba (przynajmniej trzeba było) aktywowac GPRS poprzez wysłanie smsa albo ich cudownym kodem.
(może ktoś to wydzieli??)
(może ktoś to wydzieli??)
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Proszę bardzoSundance_kid pisze:(może ktoś to wydzieli??)

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- magmike
- Specjalista bezprzewodowy-senior