A może to z Play trzeba dzwonić a nie do? Zależy co kto potrzebuje.marens pisze:A do Play drożej
Karta z modemu Play w telefonie
Moderator: Moderatorzy
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Karta z modemu Play w telefonie
Nie pomagam na PW!
-
- Guru bezprzewodowy
Wiem, że to są indywidualne kwestie dla kogo jaka oferta jest najlepsza.wojteks pisze:Zależy co kto potrzebuje.
Mam ostatnio wrażenie, że Play jest w różnych miejscach promowany jako "jedyna słuszna sieć". Może i "a do Play drożej" nie wnosi nic do tematu ale reklama Heyah jest najlepszą ripostą na tą urynę.
Nie chce nikogo przekonywać, ale wielokrotnie sparzyłem się na tej sieci i jestem jej przeciwnikiem. Korzystam bo muszę.
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Ja tam już przestałem narzekać, u mnie nigdy bardzo zły play nie był, a dziś przez łącze z racji ostatniego dnia mc przeleciało 2.3GB ze strony MS, od 10 do jakiejś 17 transfer prawie cały czas 100KB/s (no 2 razy się zatrzymał, ale bez zerwania połączenia wrócił)
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- Guru bezprzewodowy
Widzę, że Play dostawia 3G w Kłodzku, Polanicy Zdr., Ząbkowicach Śl.
Jeśli dostawia do końca roku to z nimi zostaje, pomimo obsługi/jakości gdyż to można poprawić a zasięg 3G będę miał wszędzie gdzie potrzebuje. Do tego dokupić jakiś pakiet internetowy w Plusie w teren tam gdzie P4 nie daje rady.
Jeśli dostawia do końca roku to z nimi zostaje, pomimo obsługi/jakości gdyż to można poprawić a zasięg 3G będę miał wszędzie gdzie potrzebuje. Do tego dokupić jakiś pakiet internetowy w Plusie w teren tam gdzie P4 nie daje rady.