witam,
Czy ktoś się orientuje czy istnieja sterowniki dla modemu Any DATA ADU 635 WA z orange - pod najnowszy system windows 7?
Potrzebne sterowniki do Any DATA ADU 635WA
Moderator: Moderatorzy
-
sliderps
- Początkujący użytkownik forum
- yagi
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Potrzebne sterowniki do Any DATA ADU 635WA
Te od Visty powinny dzialac bez problemu...
www.btsy.eu - Stacje Bazowe Telefonii Komórkowej w Tarnowie
-
mati_f
No niestety nie działają...
Przyłączam się do prośby przedmówcy - czy ktoś może wie w jaki sposób zainstalować ten modemik pod Windows 7 64?
Sterowniki spod Visty 32 / 64 nie instalują się a sam system nie wykrywa modemu.
Modem zakupiony w Orange 18.12.2009.
Przyłączam się do prośby przedmówcy - czy ktoś może wie w jaki sposób zainstalować ten modemik pod Windows 7 64?
Sterowniki spod Visty 32 / 64 nie instalują się a sam system nie wykrywa modemu.
Modem zakupiony w Orange 18.12.2009.
-
mati_f
Ok, napisałem do producenta modemu i ku mojemu zaskoczeniu, dostałem w załączniku od niego sterowniki do Windows 7
...
Jeszcze nie sprawdzałem czy działają (zrobię to jutro), ale już teraz informuję o tym Was - jeśli ktoś ma chrapkę na takie sterowniki to proszę podajcie maila, prześlę je - ew. polecam pisanie do producenta bezpośrednio. Sterowniki już są
...
Sterownik załączam do tego postu, waży niecałe 1,9MB. Jeśli ktoś go wypróbuje przede mną, niech proszę da znać czy działa.
Jeszcze nie sprawdzałem czy działają (zrobię to jutro), ale już teraz informuję o tym Was - jeśli ktoś ma chrapkę na takie sterowniki to proszę podajcie maila, prześlę je - ew. polecam pisanie do producenta bezpośrednio. Sterowniki już są
Sterownik załączam do tego postu, waży niecałe 1,9MB. Jeśli ktoś go wypróbuje przede mną, niech proszę da znać czy działa.
-
markoz2707
Jak nie jak tak
Po podaniu sterownika vista x64 zadziało u mnie bez problemu na Windows 7 Ultimate
-
John82
- Stały użytkownik forum
Re: Jak nie jak tak
A ja sobie poradziłem już dawno w ten sposób , iż stery od wisty instalowałem na 7 ze zgodnością z Windows Vista i poszło bez problemu .markoz2707 pisze:Po podaniu sterownika vista x64 zadziało u mnie bez problemu na Windows 7 Ultimate