Dostęp do internetu - Warszawa Centrum
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Dostęp do internetu - Warszawa Centrum
Witam, pilnie poszukuję dostępu do internetu w Warszawie przy ul. Rozbrat 34/36. Wszelkie info proszę na gg 1126787 lub mailem: [email protected]
internet radiowy -centrum
rooooooowniez baaaardzo pilnie poszukuje mozliwosci dostepu radiowego do internetu na ul.Elektoralnej - Śródmieście Północne
[email protected]
6560981
[email protected]
6560981
internet srodmiescie - zlota
Witam,
ja rowniez poszukuje Internetu w srodmieciu ul. zlota [niskie numery]
kontakt: [email protected]
gg: 167569
Pozdrowka.
michal
ja rowniez poszukuje Internetu w srodmieciu ul. zlota [niskie numery]
kontakt: [email protected]
gg: 167569
Pozdrowka.
michal
Re: Dostęp do internetu - Warszawa Centrum
ja również poszukję dostawcy internetu na woli ul. skierniewicka (blisko ul. kasprzaka) [email protected]
internet warszawa centrum sienna
poszukuje bezprzewodowego dostawcy. [email protected]
Re: internet srodmiescie - zlota
ja mieszkam na Rynku Starego Miasta 19. Mam problem z założeniem internetu bo albo nie ma zasięgu, albo nie ma łączy doprowadzonych do kamienicy i tysiące innych powodów.... muszę mieć internet
!! proszę pomóżcie.
Magdalena
[email protected]

Magdalena
[email protected]
Anonymous pisze:ja również poszukję dostawcy internetu na woli ul. skierniewicka (blisko ul. kasprzaka) [email protected]
a ja szukam dostawcy w warszawie -> śródmieście -> ul. lwowska
[email protected]
[email protected]
Czesc, jesli macie jakis namiar na dobre lacze przy ulicy Zgoda 13 (to jest warszawa - centrum - obok palacu) to prosze o kontakt na [email protected]
- marcin
- *** Administrator ***
Mieszkałem kiedyś na Zgoda 13, dobra lokalizacja w Centrum, lepiej nie można. Za moich czasów na Ip mieściła się jakaś firma od pagerów i oni podłączyli mi necik za jakieś nieduże pieniądze (nie pamiętam ile). Jeżeli jeszcze tam są, zapytaj.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
A jak ktoś coś się dowie o tej firmie to proszę o info, to "doczepię"
do podwieszonego wątku.
do podwieszonego wątku.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Szukam dostawcy netu
Witam, ja również pilnie poszukuję dostępu do internetu w Warszawie przy ul. Pańskiej, tuz obok biurowca RONDO1. Wszelkie info proszę na e-mail: [email protected]
Ja też poszukuję internetu bezprzewodowego w centrum ul.przechodnia. Jeśli ktoś coś będzie wiedział to proszę o kontakt [email protected]
Internet - bliska Wola
Hej.
Ja rowniez sie dolączam do poszukujacych.
Widzialem kogos Tu z ul. Skierniewickiej. Ja bym chetnie potrzebowal w okolice ul. Plockiej. Moze wspolnie sie skrzykniemy i wykupimy dostep do netu.
Podzwonilem do provider'ow radiowych dostepow i potrzebuja, zaleznie od dostawcy, od 10 do 25 uzytkownikow i jakis budynek z pozwoleniem na postawienie anteny.
OVER...
Widzialem kogos Tu z ul. Skierniewickiej. Ja bym chetnie potrzebowal w okolice ul. Plockiej. Moze wspolnie sie skrzykniemy i wykupimy dostep do netu.
Podzwonilem do provider'ow radiowych dostepow i potrzebuja, zaleznie od dostawcy, od 10 do 25 uzytkownikow i jakis budynek z pozwoleniem na postawienie anteny.
OVER...
Re: internet srodmiescie - zlota
Możesz wziąć łącze z Netpartnera, ale z tego co wiem koszta instalacji są ogromne a usługa jest okejAnonymous pisze:ja mieszkam na Rynku Starego Miasta 19. Mam problem z założeniem internetu bo albo nie ma zasięgu, albo nie ma łączy doprowadzonych do kamienicy i tysiące innych powodów.... muszę mieć internet!! proszę pomóżcie.
Magdalena
[email protected]
www.najtanszyinternet.com.pl
witam, ja również poszukuje bezprzewodowego internetu na ul. Łazienkowskiej [email protected]
jesli mialby ktos namiary na dostawce do ulicy Prochowej 7 w warszawie bylbym wdzieczny.
[email protected] 504542326
[email protected] 504542326
Internet
Witam,
Pozsiadam 2MB/s łącze na Rynku Starego Miasta jak by co moge komu udostępnić radiowo (WIFI).
Pisać na Mail [email protected]
Pozdrawiam
Pozsiadam 2MB/s łącze na Rynku Starego Miasta jak by co moge komu udostępnić radiowo (WIFI).
Pisać na Mail [email protected]
Pozdrawiam
-
Re: Internet - bliska Wola
Cześć, ja mieszkam na rogu działdowskiej i wolskiej. Więc chętnie się podłączę.DarkSu pisze:Hej.
OVER...
-
Jak widac stolica, centrum a o net ciezko, przynajmniej w moim przypadku. Kablówki i tel.stacjonarnego nie mam i nie mogłabym sobie założyć bo mieszkanie wynajmowane. iPlus - wolne łącze a umowa na dwa lata - wiec to jest ostateczność. Najlepiej radiówkę, ale na Wolskiej brak.
((

-
- Stały użytkownik forum
brak bo wystawiles antene za okno i sprawdzales czy czekasz az handlowiec zapuka do domu?o_wlodi pisze:Najlepiej radiówkę, ale na Wolskiej brak.((
bo jezeli ktos ma jakis tam widok z okna i cywilizacje za oknem to
tam musi byc internet a w stolicy to cud jak nie jest sie w zasiegu jakiegos nadajnika wifi to jest niemozliwe

-
ja sie za bardzo na tym nie znam, ale kumpel przyszedł z laptopem i nie wyłapał żadnej sieci.
kobietka
O.
kobietka

O.
-
- Stały użytkownik forum
to znaczy ze sasiad za sciana nie ma AP w domu ale z antena za oknemo_wlodi pisze:ja sie za bardzo na tym nie znam, ale kumpel przyszedł z laptopem i nie wyłapał żadnej sieci.
kobietka![]()
O.
<font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> cos jest zalatw jakas yagi i sprawdz albo przejdz sie z tym laptokiem po okolicy