Obsługuje WAN via modemy 3G,i wszystko (prawie) można wyklikać w Webifie

Jak znajdę chwilę czasu,to przetestuję.

Moderator: Moderatorzy
Właśnie po to to jestja.michal pisze:da radę to na starego PC wrzucić i zrobić z niego router?
Już się bawiłem tym na moim Debianie,i powiem,ze w dzisiejszych czasach dynamicznie generowanych stron nie ma to wielkiego sensu dla mikro-sieci...może w skali ISP,który ma w sieci 500 końcówek,ale nie do domu.ja.michal pisze:Jeśli miałoby się łączyć przez internet 3G to fajnym rozwiązaniem byłoby zrobienie sobie z dysku dodatkowego takie proxy wewnętrzne, żeby nie wszystko szło za każdym razem z sieci.
Obsługuje wszystko,co obsługuje jajko Linuxa,więc i Anydatę też.ja.michal pisze:Dobra, wiedzę, że nie a szkoda.
No chyba, że tak.Już się bawiłem tym na moim Debianie,i powiem,ze w dzisiejszych czasach dynamicznie generowanych stron nie ma to wielkiego sensu dla mikro-sieci...może w skali ISP,który ma w sieci 500 końcówek,ale nie do domu.
No to fajnie. Niestety ja jestem noga w linuxie i nie mam czasu się uczyć tego nawet.Patryk_ pisze:Obsługuje wszystko,co obsługuje jajko Linuxa,więc i Anydatę też.
Kwestia tylko odpowiednich skryptów łączących,numer wybierany trzeba zmienić na #777.
Jak się pobawię,to dam znać,jak to wygląda,bo widzę,że podawania pinu też nie ma standardowo.