Huawei E176 i Windows Vista (blueconnect)
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Huawei E176 i Windows Vista (blueconnect)
Witam
Mam taki problem, zainstalowałem Windows Vista i nie mogę korzystać z internetu.
Mam Huawei E176 ERA blueconnect. Normalnie podłączyłem modem zainstalowałem sterowniki, odpalam blueconnect i nie wykrywa mi urządzenia.
Mam taki problem, zainstalowałem Windows Vista i nie mogę korzystać z internetu.
Mam Huawei E176 ERA blueconnect. Normalnie podłączyłem modem zainstalowałem sterowniki, odpalam blueconnect i nie wykrywa mi urządzenia.
Ostatnio zmieniony 2009-10-03, 10:19 przez sebapple, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Re: Huawei E176 i Windows Vista (blueconnect)
A w managerze urządzeń?
-
Nie wyszukuje mi z MU. Właśnie, i co mam teraz zrobić ?
- wojteks
- *** Administrator ***
Najpierw trzeba było sterowniki zainstalować a potem dopiero wkładać modem. Jak modem zachowuje się z innym komputerem? Czy działał wcześniej na tym komputerze? Czy działa w innym porcie USB?sebapple pisze:Normalnie podłączyłem modem zainstalowałem sterowniki
Nie pomagam na PW!
-
Kolego to chodzi o to że to jest Windows Vista, na XP chodziło wspaniale jeszcze dziś rano. Jak mam najpierw sterowniki zainstalować jak sterowniki na modemie.
[ Dodano: 2009-10-03, 11:28 ]
Przepraszam w pierwszym poście napisałem że "mogę korzystać z internetu" a miało być żę NIE moge korzystać.
To może jeszcze raz sytuacja wygląda tak zainstalowałem oprogramowanie blueconnect bez problemu, modem jest włożony do portu USB ale nie wykrywa mi urządzenia, przy próbie połączenia się z internetem.
Pozdrawiam i przepraszam za mętlik.
[ Dodano: 2009-10-03, 11:28 ]
Przepraszam w pierwszym poście napisałem że "mogę korzystać z internetu" a miało być żę NIE moge korzystać.
To może jeszcze raz sytuacja wygląda tak zainstalowałem oprogramowanie blueconnect bez problemu, modem jest włożony do portu USB ale nie wykrywa mi urządzenia, przy próbie połączenia się z internetem.
Pozdrawiam i przepraszam za mętlik.
- yagi
- Stary wyga bezprzewodowy
Masz wylaczone UAC?
Daj screen zakladki magistrali USB z MU.
Daj screen zakladki magistrali USB z MU.

www.btsy.eu - Stacje Bazowe Telefonii Komórkowej w Tarnowie