[ Dodano: 2009-10-06, 17:44 ]
Aaa właśnie. Jak z modemem? Można całkowicie z niego zrezygnować?
Moderator: Moderatorzy
Tak. Takie zabezpieczeni na rozerwanie umowy przed czasem bo teraz to można zrobić, ale należy zwrócić ulgi, które przyznał operator.miko24 pisze:Ulga abonamentowa równa lub wyższa niż abonament???
Nie wiadomo, jak poczekasz aż dostanę od nich kartę sim to będziemy wszystko wiedzieć.Padła mi karta sim i muszę sobie wymienić, przy okazji rozwiązał bym umowę.
Najmniejszych.raven18 pisze:A jak jest z simlockiem Orange na modemie? Chyba nie powinno być żadnych problemów?
I na pewno zmniejszy, ale 64kb/s to całkiem niezła prędkość. Bardzo podoba mi się ta ofertamarens pisze:po wykorzystaniu 7GB operator może, ale nie musi zmniejszyć prędkość do 64kbit.
Może zatem jakiś skromny teścik?marens pisze:Mam już Multimo.
No nie mów, że kompresja jest.marens pisze:Oferta jest świetna, tylko brakuje VPNu.
Jak najbardziej jest...No nie mów, że kompresja jest.
Słabo.marens pisze:Jak najbardziej jest...
Mam nadzieję, że uda się wywalczyć VPN.Co do kompresji to mi nie przeszkadza, przynajmniej szybciej strony się wczytują (EDGE).
Rozumiem, że to jest humorystyczny głos na naszym forum.raven18 pisze:Co do kompresji to mi nie przeszkadza, przynajmniej szybciej strony się wczytują (EDGE).
Profesjonalniemarens pisze:Karta SIM/R-UIM Orange z zamazanym logo markerem
Trzeba sprawdzić jak wygląda sprawa z CDMA, ale nie mam terminala.Blido pisze:Profesjonalnie
Ja mało profesjonalnie zapytam, o co po krótce chodzi z tą kompresją?marens pisze:No nie mów, że kompresja jest.
Dane lecą przez serwer Orange i są kompresowane czyli jakość zdjęć jest zmniejszana etc. przez co jest mniej danych do "przerzucenia", ale i jakość jest czasem marna.chmiel2k pisze:Ja mało profesjonalnie zapytam, o co po krótce chodzi z tą kompresją?![]()
Trochę tego jest przez internet w Azji. Tylko nie widzę cen. Widziałem jeszcze na Ukrainie modemy do CDMA 450 RevA (chyba taki jest w Orange).marens pisze:Problem będzie ze zdobyciem terminala CDMA
,marens
A nie WCDMA?klikmk pisze:Tak się składa, ze mam takiego samego i mam na nim napisane "CDMA".