[OFP] cdma z Orange czy czekać na ofertę plus gsm?????
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
[OFP] cdma z Orange czy czekać na ofertę plus gsm?????
Witam wszystkich !!!!zamierzam podpisać umowe przez internet na świadczenie usługi Orange free optimum za 75zł.wraz z modemem anydata adu 635 Pytanie moje brzmi czy podpisywać umowe z orange czy czekac na oferte ze strony plus gsm zależy mi na technologi cdma która ma wprowadzić do oferty plus pytanie tylko kiedy ja wprowadzi i czy pokrycie bedzie tak samo duże jak w przypadku orange!!!
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: cdma z Orange czy czekać na ofertę plus gsm?????
Rozważ jeszcze ofertę Era Wimax - nie ma tam żadnych limitów jak w CDMA Orange. Poza tym nie widze sensu czekania na Plusa, bo po co...ozzi25 pisze:zamierzam podpisać umowe przez internet na świadczenie usługi Orange free optimum za 75zł.wraz z modemem anydata adu 635 Pytanie moje brzmi czy podpisywać umowe z orange czy czekac na oferte ze strony plus gsm zależy mi na technologi cdma która ma wprowadzić do oferty plus pytanie tylko kiedy ja wprowadzi i czy pokrycie bedzie tak samo duże jak w przypadku orange!!!
- Blido
- Guru bezprzewodowy
Re: [OFP] cdma z Orange czy czekać na ofertę plus gsm?????
Z tym że Era WiMax to usługa stacjonarna, w przeciwieństwie do Orange Free Optimum.temp333 pisze:Rozważ jeszcze ofertę Era Wimax - nie ma tam żadnych limitów jak w CDMA Orange.
Na ofertę Plusa chyba nie ma po co czekać, bo nie wiadomo nawet kiedy takowa się pojawi. Wątpliwe też żeby wyskoczyli z jakąś super ofertą. Operatorzy W3 nie wchodzą sobie w paradę.
-
- Użytkownik forum
Re: [OFP] cdma z Orange czy czekać na ofertę plus gsm?????
Z tego co słyszałem era WiMax ma w swej ofercie internet bezprzewodowy ale zastosowanie bardziej jako stacjonarny a mi zalezy na mobilnym rozwiązaniu ze wzgledu na czeste przemieszczanie natomiast oferte plusa rozważam ze wzgledu na lepsze warunki umowy czy wiekszy limit danych!!!!