BliSki,
Kolego "BliSki" a czy mogę na tym forum zapytać ja dokonać spolszczenia Windows XP Pro x64 Edition. Mam paczkę do spolszczenia WIN XP x64 PL MUI o pojemnosci 90,7 MB. Po rozpakowaniu RAR jest aplikacja MUISETUP.EXE pliki AUTORUN, MUI, EULA i katalog PL.MUI a w i386. Ta paczka nie odpala sie jak paczki SP1... Czy mozesz mi coś podpowiedzieć jak to zrobić. Mam z tym XP x64 problemy jeszcze w zdobyciu sterownika do modemu HUAWEI E169 z PLAY. Może znasz namiary lub linka do nich. Zainstalowałem Win_7_x64 i na nim Net śmiga dobrze. Drive od Visty_x64. Życzę miłego dnia. Pozdrawiam Kolegów.
Spolszczenia Windows XP Pro x64 Edition
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: Spolszczenia Windows XP Pro x64 Edition
Wieslaw Wójcicki
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
1) Po pierwsze temat o windowsie z tematem w którym był: Software / Oprogramowanie / Sterowniki do kart i modemów nie ma nic wspólnego, zatem przenoszę posta do kącika technicznego.
Za chwilę cd...
[ Dodano: 2009-10-15, 12:10 ]
A co do informacji na temat spolszczenia, to polecę to miejsce: <a href="http://forum-laptopy.info.pl/"><b>forum ... .pl</b></a>
[mod]
f31/f-q-oprogramowanie-2101/]FAQ - oprogramowanie na forum.laptopy.info.pl
w sekcji: Problemy związane z legalnością MS Windows.
Wynika z tego, że spolszczenia możesz dokonać tylko na:
"Windows XP Media Center Edition 2005 (posiada pliki spolszczające) oraz Windows Vista Ultimate (inne języki można pobrać z WindowsUpdate)."
[/mod]
Za chwilę cd...
[ Dodano: 2009-10-15, 12:10 ]
2) Zadać pytanie można, ale nie w tamtym miejscu, gdzie pierwotnie był post.wiewujek pisze:Kolego "BliSki" a czy mogę na tym forum zapytać ja dokonać spolszczenia Windows XP Pro
A co do informacji na temat spolszczenia, to polecę to miejsce: <a href="http://forum-laptopy.info.pl/"><b>forum ... .pl</b></a>
[mod]
f31/f-q-oprogramowanie-2101/]FAQ - oprogramowanie na forum.laptopy.info.pl
w sekcji: Problemy związane z legalnością MS Windows.
Wynika z tego, że spolszczenia możesz dokonać tylko na:
"Windows XP Media Center Edition 2005 (posiada pliki spolszczające) oraz Windows Vista Ultimate (inne języki można pobrać z WindowsUpdate)."
[/mod]
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez zDaleKi, łącznie zmieniany 4 razy.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
wiewujek, paczki językowe MUI są przeznaczone tylko dla korporacyjnych licencji Windowsa.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
A to pytanie to zadaj już w innym wątku aby nie mnożyć problemów w jednym wątku. Bo wtedy będzie o wszystkim i o niczym.wiewujek pisze:Mam z tym XP x64 problemy jeszcze w zdobyciu sterownika do modemu HUAWEI E169 z PLAY.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)