Problem z szyfrowaniem

Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach.
Reklama: Szukasz dostawcy internetu? Sprawdź https://isp.today/pl/ ogólnoświatowy katalog dostawców internetu.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
derc
Początkujący użytkownik forum

Problem z szyfrowaniem

Post autor: derc »

Posiadam router wifi linksys wrt54gc oraz notebooka acer sieć działa gdy jest nieszyfrowana gdy wybiorę jedną z opcji szyfrowania na routerze i na notebooku z tym samym hasłem oczywiście tracę połączenie . Nadajnik jest widzialny jako zabezpieczony i nie można się z nim połączyć.
strus123

Re: Problem z szyfrowaniem

Post autor: strus123 »

Posiadam podobny problem, u mnie jak wlacze szyfrowanie to mam bardzo duze problemy z polaczeniem.
Moze ktos madry podpowie co to moze byc?
P.S. Mam router linksys WAG54G-EU
mariusz25

Post autor: mariusz25 »

u mnie jest to samo a dodatkowo dochodzi problem niemoznosci skonfigurowania ap, mam ip które podaje producent w instrukcji ale po wpisaniu go do przeglądarki strona sie nie otwiera
Awatar użytkownika
kszysek
Stały użytkownik forum

Post autor: kszysek »

U mnie jest identycznie, jak połączenie jest niezabezpieczone to dziala, jak zabezpiecze to nie może sie połączyć.
<| Blackberry Bold 9700 - Orange |Ipad2-3G Orange | Dell N4020 + Huawei e3131 - Orange | Hp Mini 311 | Hp t5630w Thin Client + Wimax |> To tyle :)
http://speedtest.net/result/1917097660.png
wolfek
Stały użytkownik forum

Post autor: wolfek »

miałem to samo, linksys poszedł w odstawkę
www.doladowania.kraczkowa.pl - Bezpieczne i szybkie do?adowanie Twojego telefonu
ODPOWIEDZ