Potrzebuje pomocy!!! -> Jaki internet bezprzewodowy?
Moderator: Moderatorzy
Potrzebuje pomocy!!! -> Jaki internet bezprzewodowy?
Witam serdecznie. Mam kilka pytan dotyczacych internetu.Prosze o pomoc. Chodzi o to ze wynajelam mieszkanie w Gdansku oliwie, ale wlascicielka zabrania zakladania internetu. a on (stety/niestety) jest mi potrzebny, taka mam prace no i studia.Chcialabym jakos zalozyc sobie internet w tym mieszkaniu, no ale na umowe poprzez wlascicielke nie moge liczyc. jakie mam wyjscia>? internet radiowy? czy ktos sie orientuje jaka firma zaklada w oliwe? ile to kosztuje itp? czy poprzez komorke? ja calkowicie sie na tym nie znam, jesli ktos moze mi pomoc...prosze. pozdrawiam Agnes
EDIT:
Modyfikacja tematu (uzupelnienie po ->)
Pamiętajcie drodzy użytkownicy forum, że zakładając temat POMOCY mało kto na niego zareaguje!!!!
W temacie krótko opisujemy o co chodzi w pytaniu!!!!
(BliSki)
EDIT:
Modyfikacja tematu (uzupelnienie po ->)
Pamiętajcie drodzy użytkownicy forum, że zakładając temat POMOCY mało kto na niego zareaguje!!!!
W temacie krótko opisujemy o co chodzi w pytaniu!!!!
(BliSki)
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: Potrzebuje pomocy!!! -> Jaki internet bezprzewodowy?
W zasadzie wręcz identyczne pytanie jest tutaj -> http://www.bez-kabli.pl/ftopic3788.html
Poczytaj tamten wątek a myślę, że rozwiąże on większość Twoich wątpliwości.
Poczytaj tamten wątek a myślę, że rozwiąże on większość Twoich wątpliwości.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
no poczytalam poczytalam..jaka firma ma najtansza oferte jesli chodzi o internet komorkowy? ile kosztuje podlaczenie no i miesieczna wplata? a jesli ktos wie moze czy w oliwie na ul gryglewskiego dochodzi jakas radiowka. ja pisalam meile do jeden firmy witnet, ale oni nic mi nie odpowiadaja. jakas chyba niekompetentna firma skoro nawet nie moze poinformowac klienta... 

- MaxFM
- Stary wyga bezprzewodowy
Jak masz karte wifi to zainstaluj netstumbler i zobaczysz czy łapie jakas siec.
no dobra chyba nie znajde tu radiowki. wiec teraz was prosze powiedzcie mi jaki internet komorkowy jest najlepszy i nie tak bardzo drogi, co musze zrobic co kupic i gdzie sie zglosic... 

- sus
- Specjalista bezprzewodowy-junior
hmm
poczytaj tu www.iplus.pl