Hehhe dziwna sprawa
Moderator: Moderatorzy
- acprzemu
- Stały użytkownik forum
Hehhe dziwna sprawa
Witam
Nan taki dziwną sprawę, w tym isiącu rozliczeniowym wykorzystałem już około 7 gb, a transfer mam taki sam, może minimalnie wolniejszy, pobieranie około 50 kb/s.
Nan taki dziwną sprawę, w tym isiącu rozliczeniowym wykorzystałem już około 7 gb, a transfer mam taki sam, może minimalnie wolniejszy, pobieranie około 50 kb/s.
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Hehhe dziwna sprawa
Były jakieś problemy z systemem limitów wiec może się załapałeś w jakiś test albo po prostu system zapomniał Ci włączyć limit.acprzemu pisze:wykorzystałem już około 7 gb, a transfer mam taki sam
Nie pomagam na PW!
- Oficer
- Specjalista bezprzewodowy-senior
system zapomniał Ci włączyć limit moim zdaniem to nie możliwe żeby system zapomniał ponieważ to komputer i ma wszystko wyliczone nie może się pomylić. Może oragne na czas robót wyłączyło po prostu.
- wojteks
- *** Administrator ***
Komputer pewnie się nie pomylił ale programista mógł (chociaż procesory miewały błędy więc komputery się myliły).Oficer pisze:moim zdaniem to nie możliwe żeby system zapomniał ponieważ to komputer i ma wszystko wyliczone nie może się pomylić.
Nie pomagam na PW!
-
- Użytkownik forum
Ja nie rozumiem w czym problem
Siedziałbym cicho i cieszył twarz
Myślę, że 1-2 miesie i złapią to jakoś i się skończy. Widocznie błąd systemu, złapałeś się na jakąś pomyłkę.
Pozdro

Myślę, że 1-2 miesie i złapią to jakoś i się skończy. Widocznie błąd systemu, złapałeś się na jakąś pomyłkę.
Pozdro

www.speedfight.com.pl
Strona poświęcona skuterowi Peugeot Speedfight
Strona poświęcona skuterowi Peugeot Speedfight
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Byli już tacy co się chwalili brakiem limitu, zwykle źle to się dla nich bardzo szybko kończyło, parę dni i już płacz że limit jest. Dlaczego niech sobie każdy sam odpowie 

Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
- Blido
- Guru bezprzewodowy
acprzemu, teraz to już długo się tym transferem nie nacieszysz ;] Zapewniam Cię, że operator sprawdzi czy wszystko w porządku i naprawi wszelkie niedopatrzenia